Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Gronsveld

Gronsveld, Nederland

 

vakantiehuis-gronsveldvakantiehuis-gronsveldvakantiehuis-gronsveldvakantiehuis-gronsveldvakantiehuis-gronsveld
Favoriet 
 

v.a. 1.499

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Gronsveld in Gronsveld

Deze vakantiewoning is onderdeel van een historische, typisch Limburgse carréhoeve en ooit een brouwerij. Optioneel kan een gezellige bar met gewelvenkelder erbij worden gehuurd.

Jouw vakantiewoning is onderdeel van een historische, typisch Limburgse carréhoeve en ooit een brouwerij. Optioneel kan de gezellige bar met gewelvenkelder erbij worden gehuurd. Leuk om samen te borrelen en te eten. Er staat een piano en je smartphone kan aangesloten worden aan de geluidsinstallatie. Met de deuren dicht hebben de buren geen last van je muziek. Het huis biedt 4 slaapkamers, elk met eigen sanitair en 2 extra slaapplaatsen op de tussenverdieping in de grote living. Bij aankomst zijn de bedden voor je opgedekt. De verhuurders zorgen voor badhanddoeken en keukenlinnen. De moderne keuken is volledig geoutilleerd. Buiten op de-cour, volledig omsloten, is het met mooi weer heerlijk aperitieven, bbq-en en eten.

Groepsaccommodatie in historische boerderij dichtbij Maastricht 🏡

Aan de living herken je de oorspronkelijke functie van dit deel van de vierkantshoeve: een brouwerij. Aan de straatzijde valt de grote witte poort op. De living zelf ademt een industriële sfeer uit. Let op de vloer, de trappen en het plafond. Authentieke elementen zoals balken en 18e eeuws plavuizen zijn behouden gebleven. Alle kamers zijn ruim en hebben hoge plafonds. De woning ligt midden in het dorp aan de straat maar de ingang ligt op de-cour, bereikbaar via de poort. 

Ontdek samen de afwisselende omgeving ☘️

Een waar walhalla voor fietsers en wandelaars. Het heuvelland biedt eindeloos veel mogelijkheden en on-Hollandse vergezichten. Bourgondisch Maastricht ligt om de hoek. Historisch Eijsden is een pareltje aan de Maas. Net aan de andere kant van de grens begint het Franstalige deel van Europa. Op 20 minuten rijden ligt Aachen, de mooie stad van Karel de Grote. Het Zuid-Europese gevoel wordt volop gevoed door de vele wijngaarden in onze omgeving. Het landschap verdient de eretitel 'Toscana van Nederland'.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.259,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.259,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.259,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen