Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Top vakantiehuizen in Thailand

Thai House Beach Resort

Welkom in dit gemoedelijke en in Thaise stijl gebouwde resort! Direct gelegen aan het brede witte zandstrand van Lamai Beach voelt deze plek als een paradijs op aarde! Het Thai House Beach Resort heeft een heerlijk zwembad met jacuzzi en een peuterba..

Koh Samui - Lamai Beach

Krabi La Playa Resort

9-daagse Zonvakantie naar Krabi bij Krabi La Playa ResortIn het centrum van Ao Nang ligt dit kleinschalige resort. Hier ervaar je een heerlijk tropisch vakantiegevoel, door de mooie tuinen en het zandstrand op loopafstand. In de omgeving vind je dive..

Krabi

Bandara Villas

Verblijven in een aangename accommodatie in Phuket? Villa Bandara Villas is een luxe 5-sterren villa, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Villa Bandara Villas, voor meer informatie! Ben jij toe aan een ..

Phuket

Alle toppers in Thailand

Thailand, één van de populairste vakantiebestemmingen in Azië

Thailand is een van de populairste vakantiebestemmingen in Azië. Er is voor een ieder wel iets te vinden. Liefhebbers van het strand kunnen genieten van de zon op een van de vele eilanden, voor cultuurliefhebbers zijn er vele interessante tempels en ook voor avonturiers / backpackers is er genoeg te doen. Daarbij komt nog dat Thailand erg goedkoop is en dat maakt een reis naar dit Aziatische land ook erg aantrekkelijk.
Het is het hele jaar door tussen de 28˚ en 30˚C. In de noordelijke bergen kan het af en toe iets koeler zijn. Tussen mei en oktober valt er in de namiddag doorgaans een verfrissende regenbui, maar dit duurt niet lang.

Nieuwe vakantiehuizen in Thailand

Manhattan Pattaya

Verblijven in een aangename accommodatie in Pattaya? Hotel Manhattan Pattaya is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Manhattan Pattaya, voor meer informatie! Ben jij toe a..

Pattaya

Riva Surya Bangkok

Verblijven in een aangename accommodatie in Bangkok? Hotel Riva Surya Bangkok is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Riva Surya Bangkok, voor meer informatie! Ben jij toe..

Bangkok

Proud Phuket

Verblijven in een aangename accommodatie in Talang? Hotel Proud Phuket is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Proud Phuket, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heer..

Talang

Let's Sea Hua Hin Al Fresco Resort

9-daagse Zonvakantie naar Golf van Thailand bij Let's Sea Hua Hin Al Fresco ResortBarefoot luxury. Zo omschrijft Let's Sea hun Hua Hin Al Fresco Resort. Ooit begonnen als een eetcafé aan het strand waar iedereen naartoe kwam voor de Tom Yung Ku..

Hua Hin

Burasari Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Patong Beach? Hotel Burasari Resort is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Burasari Resort, voor meer informatie! Ben jij toe ..

Patong Beach

Royal Muang Samui

Verblijven in een aangename accommodatie in Choeng Mon Beach? Villa Royal Muang Samui is een luxe 5-sterren villa, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Villa Royal Muang Samui, voor meer informatie! Ben ..

Choeng Mon Beach

Vakantiehuizen in Khao Lak

Graceland Khao Lak Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Khao Lak? Hotel Graceland Khao Lak Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de f..

Khao Lak

X10 Khaolak Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Khao Lak? Hotel X10 Khaolak Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel X10 Khaolak Resort, voor meer informatie! Ben jij to..

Khao Lak

The Sarojin

Verblijven in een aangename accommodatie in Khao Lak? Hotel The Sarojin is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel The Sarojin, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heer..

Khao Lak

Vakantiehuizen in Bangkok

COMO Metropolitan Bangkok

Verblijven in een aangename accommodatie in Bangkok? Hotel COMO Metropolitan Bangkok is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel COMO Metropolitan Bangkok, voor meer informati..

Bangkok

So Bangkok

Verblijven in een aangename accommodatie in Bangkok? Hotel So Bangkok is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel So Bangkok, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlij..

Bangkok

Movenpick Sukhumvit 15 Bangkok

Verblijven in een aangename accommodatie in Bangkok? Hotel Movenpick Sukhumvit 15 Bangkok is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Movenpick Sukhumvit 15 Bangkok, voor meer..

Bangkok

Vakantiehuizen in Pattaya

AVANI Pattaya

Verblijven in een aangename accommodatie in Pattaya? Hotel AVANI Pattaya Resort en Spa is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ook beschikt het hotel over vele faciliteiten waaronder een spa. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[AP..

Pattaya

Centara Grand Mirage Resort

Verblijven in een aangename accommodatie in Pattaya? Hotel Centara Grand Mirage Beach Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel Centara Grand Mirage Beach Resort, voo..

Pattaya

Cape Dara Resort

Wij nodigen u uit om te genieten van dit 5-sterren resort op een 6-sterren locatie! Met haar 26 verdiepingen in het relatief rustige noorden van Pattaya, springt het Cape Dara Resort direct in het oog. Het is gelegen te midden van weelderige natuur e..

Pattaya