Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nieuwe vakantiehuizen in Marokko

Decameron Tafoukt

8-daagse Zonvakantie naar Decameron Tafoukt in Atlantische KustDe kamers van Decameron Tafoukt zijn schoon en ruim en elke ochtend geniet je van uitzicht op het zwembad of het strand. Wandel naar het ontbijt en daarna door naar het grote zwembad. Sla..

Agadir

Anezi Tower

8-daagse Zonvakantie naar Anezi Tower in Atlantische KustStel je voor: een drankje, een zacht briesje en een prachtig uitzicht over de hele kust van Agadir. Dit plaatje wordt werkelijkheid in het moderne hotel Anezi Tower. Op maar een paar minuten lo..

Agadir

RIU Tikida Dunas

8-daagse Zonvakantie naar RIU Tikida Dunas in Atlantische KustDit RIU hotel staat op een mooie plek. RIU TIkida Dunas is onze topper direct aan het lange zandstrand van Agadir. Een frisse look met natuurlijk de bekende service van RIU. De mini's laat..

Agadir

TUI BLUE RIU Tikida Beach

8-daagse Zonvakantie naar TUI BLUE RIU Tikida Beach in Atlantische KustEen duik in het uitnodigende zwembad, luieren op de loungebanken in het zwembad en de golfbaan om de hoek: welkom in de charme van Agadir, welkom bij TUI BLUE RIU Tikida Beach. St..

Agadir

RIU Tikida Palmeraie

4-daagse Zonvakantie naar RIU Tikida Palmeraie in Centraal MarokkoDe exotische tuinen, de goede All Inclusive formule en de geuren van Marokkaanse gerechten bezorgen je een 1001-nacht gevoel. Dit houd je ook buiten de hotelmuren vast bij bezoek aan d..

Marrakech

TUI BLUE RIU Tikida Garden

4-daagse Zonvakantie naar TUI BLUE RIU Tikida Garden in Centraal Marokko..

Marrakech

Vakantiehuizen in Marrakech

Be Live Collection Marrakech

4-daagse Zonvakantie naar Be Live Collection Marrakech in Centraal Marokko..

Marrakech

Les Jardins de la Koutoubia

4-daagse Zonvakantie naar Les Jardins de la Koutoubia in Centraal MarokkoHotel Les Jardins de la Koutoubia is een authentieke, karakteristieke en unieke accommodatie. Dit is niet zomaar een hotel, maar een klein paleisje. Dit 5 sterrenhotel in de oud..

Marrakech

Be Live Collection Marrakech

4-daagse Zonvakantie naar Be Live Collection Marrakech in Centraal MarokkoWil jij genieten in dit recent gebouwde 5-sterren Adults Only hotel? Be Live Collection Marrakech is ideaal om samen met je partner of een goede vriend(in) helemaal tot rust te..

Marrakech

Vakantiehuizen in Agadir

RIU Palace Tikida Agadir

8-daagse Zonvakantie naar RIU Palace Tikida Agadir in Atlantische KustOver het zachte zand loop je de zee in, die nooit koud lijkt te worden. Je kijkt nog eens over je schouder en daar ligt jouw hotel, RIU Palace Tikida Agadir. Met die opvallend groe..

Agadir

Anezi Tower

8-daagse Zonvakantie naar Anezi Tower in Atlantische Kust..

Agadir

ROBINSON Club Agadir

8-daagse Zonvakantie naar ROBINSON Club Agadir in Atlantische KustNáást het koninklijk paleis en pal aan het strand. In ROBINSON Club Agadir waan je je in een sprookje. Je kamer in de club is heerlijk ruim, de huisgemaakt limo en al het eten onder ..

Agadir

Vakantiehuizen in Essaouira