Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Uitgelicht aanbod van Eliza was here

  2 pers.
  Paradise Island Villas

  Als je het hebt over het paradijs...' Mijn goede vriend Jorgos keek me lachend aan, want hij weet dat ik 'Een stukje paradijs op aarde', de laatste tijd iets te vaak heb gehoord. 'Bij Paradise Island Villas doen ze hun naam eer aan. Geloof me!' En ee..

  Anissaras, Griekenland

   2 pers.
   Alondra Villas & Suites

   Een Balinees paradijsje, gewoon onder de Spaanse zon? Ik kon mijn oren bijna niet geloven. Dat moest ik met mijn eigen ogen zien! Op Lanzarote, achter een grote houten deur, ligt Alondra Villas en Suites al op mij te wachten. Door de prachtige, groen..

   El Mojon, Spanje

    2 pers.
    Danae's Villas

    Wanneer ik de deur uitloop van het vliegveld voel ik een warm briesje op me afkomen. Ik kijk op mijn horloge en bedenk me dat het pas tien uur 's ochtends is. Vandaag gaat een warme zomerse dag worden.Na een autorit van niet meer dan een half uur, me..

    Koutouloufari, Griekenland

     2 pers.
     Olival de Sao Filipe

     Toen koning Filips II in de 16e eeuw een fort bouwde dat de haven en het achterland van de stad Setúbal moest beschermen, had niemand kunnen bedenken dat jaren later Jaap en Jeanine er neer zouden strijken. Wat vast ook niemand had bedacht, was dat ..

     Setúbal, Portugal

      2 pers.
      Pantheon Villas & Suites

      Na zo'n veertig minuten rijden vanaf het vliegveld van Heraklion zie ik ineens aan mijn linkerhand een pittoresk plaatsje liggen dat tussen de bergen en de zee is ingeklemd: Bali! Verheugd realiseer ik me dat dit mijn bestemming is voor de komende da..

      Bali, Griekenland

       2 pers.
       Cento Ulivi B&B

       Het leven op Sardinië vind ik heerlijk en dat gevoel werd vandaag weer bevestigd. Ik begon mijn dag in het kustplaatsje Marinella, waarna ik richting Olbia wilde rijden. In plaats van langs de kust te gaan, besloot ik door het landschap van dit Ital..

       Golfo Aranci, Italië

        2 pers.
        Cortijo el Sarmiento

        In een rustig tempo rijd ik in mijn huurauto over slingerende bergweggetjes. In de verte glinstert het blauw van de zee. Achter mij laat ik de bergen van het gebied Sierra Cabrera voor wat het is. Vandaag heb ik weer veel indrukwekkende natuur in me ..

        Mojácar, Spanje

         2 pers.
         Agathi Studios

         Eventjes sta ik stil om mij te realiseren waar ik terecht ben gekomen. Ik ben net gearriveerd bij Agathi Studios en kom meteen tot rust. Boven op een heuvel met uitzicht over de bergen en een stukje van de zee is dit mooie plekje gebouwd. “Eliza! H..

         Sivota, Griekenland

          2 pers.
          Mourtzanakis Residence

          Hoewel ik mijn logeeradres van deze dagen in het begin niet gemakkelijk kon vinden, voel ik mij er nu kind aan huis. Mourtzanakis Residence ligt iets buiten het piepkleine en authentieke bergdorp Achlada. De lieve eigenaren Marcos en zijn vrouw Smaro..

          Achlada, Griekenland

           2 pers.
           Cyprus Village Houses Tochni

           'Goedemorgen buurman', hakkel ik in het Cypriotisch. Sofronis leerde me de woorden zodat ik mijn buurman kon groeten. Deze week verblijf ik namelijk tussen de locals in één van de authentieke huisjes van de Village Houses Tochni van eigenaar Sofron..

           Tochni, Cyprus

            2 pers.
            Agrikia Villa

            'Kijk lekker rond, en als je nog verse groenten nodig hebt, moet je maar eens achter de villa kijken!' hoor ik de eigenaresse nog net zeggen terwijl ik met een sleutel in de hand op de drempel van mijn appartement sta. Deze nieuwe villa is echt een p..

            Lagathakia, Griekenland