Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Leuke groepsaccommodaties en bijzondere vakantiehuizen voor groepen

Vakantiehuizen en groepsaccommodaties vanaf 10 personen

U gaat met de familie op vakantie voor een familieweekend, maar wel graag met z'n allen in één vakantiewoning. Of uw vrienden willen graag een weekendje weg naar een ruim vakantiehuis. Wij hebben de mooiste groepsaccommodaties verzameld voor een vakantie vanaf 10 personen in een ruime vakantiebungalow. Bij vele groepsaccommodaties heeft u veel ruimte in en om de vakantiewoning en zijn er in de omgeving veel leuke activiteiten te doen. 
Boek bijvoorbeeld een groepsaccommodatie op de Veluwe en wandel met uw familie over de prachtige natuur die de omgeving te bieden heeft. Als u met vrienden een vakantiehuis aan de Spaanse Costa boekt dan bent u zeker van een heerlijke zonvakantie aan het strand. Deze groepsaccommodaties liggen vaak aan de rand van een grote stad, dus een uitgaanscentrum is snel gevonden.
1000 pers.
Groepsaccommodatie in Heino

Bij Heino vind je een groot en bijzonder leuk park voor kinder- en jeugdgroepen. Het 16 ha. grote terrein bevindt zich in een bosrijke omgeving. Er zijn 24 groepsaccommodaties (huizen van 18-50 personen) beschikbaar. G...Het grote terrein van 16 hect..

Heino, Nederland

20 pers.
Groepsaccommodatie in Asten-heusden

Gezellig even weg van huis. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 20 personen. De sfeervolle ingerichte accommodatie, met behoud van de oude elementen staat op een unieke locatie met het Nationaal ...Deze groepsaccommodatie is geschikt..

Asten-heusden, Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De Wilgenhaege Wellness is een grote villa ..

Hellendoorn, Nederland

60 pers.
Groepsaccommodatie in Markelo

Deze groepsaccommodatie in Markelo is een uitstekende groepsaccommodatie voor jong en oud en is geschikt voor 20 tot 60 personen. Ideaal voor scholen, familiereünies en sportkampen!Deze groepsaccommodatie in Markelo is een uitstekende groepsaccommod..

Markelo, Nederland

40 pers.
Groepsaccommodatie in Schaijk

Groepsaccommodatie, die plaats biedt aan max. 40 personen. Het gebouw is gelijkvloers en bovendien voorzien van vloerverwarming. Buiten heeft u een terras met tuinmeubilair. Deze accommodatie is zeer geschikt voo...Een volledig ingerichte groepsaccom..

Schaijk, Nederland

24 pers.
Groepsaccommodatie in Klimmen

Gelegen in het schitterende Zuid Limburgse heuvelland op 3 km afstand van het toeristenstadje Valkenburg in een kleinschalig bungalowpark, tref je deze groepsaccommodatie aan.Gelegen in het Zuid Limburgse heuvelland op 3 km afstand van Valkenburg in ..

Klimmen, Nederland

22 pers.
Groepsaccommodatie in Groenlo

Deze groepsaccommodatie is gelegen op het erf van de Biologische boerderij met de 1e Koeientuin van Nederland. En tegen het Natuurgebied de Leemputten, waar je heerlijk kunt wandelen.Deze groepsaccommodatie voor 22 personen is gelegen op het erf van ..

Groenlo, Nederland

24 pers.
Groepsaccommodatie in Sint-maartensdijk

Deze groepsaccommodatie is gevestigd in een pand met een trapgevel uit 1592 aan de gezellige markt van Sint Maartensdijk. Het pand is in 2009 volledig gerenoveerd. Het huis is rookvrij en ideaal voor een verblijf met ...Deze groepsaccommodatie is gev..

Sint-maartensdijk, Nederland

26 pers.
Groepsaccommodatie in Koekange

Op het mooiste plekje in Zuidwest Drenthe ligt deze sfeervolle groepsaccommodatie. Veel ruimte voor spelende kinderen en beschut overdekt terras.Op het mooiste plekje in Zuidwest Drenthe ligt dit vakantiehuis tot 26 personen. Midden in het uitgestrek..

Koekange, Nederland

24 pers.
Groepsaccommodatie in Kronenberg

Deze voormalige schuur, een 19e eeuwse schaapsstal is verbouwd tot een prachtige groepsaccommodatie. Gelegen in een prachtige omgeving, die voor elke leeftijd veel te bieden heeft!Deze voormalige schuur, een 19e eeuwse schaapsstal is verbouwd tot ee..

Kronenberg, Nederland

91 pers.
Groepsaccommodatie in Sleen

Nabij Emmen ligt deze uiterst sfeervolle woonboerderij voor 90 personen. Met 3 royale terrassen, 3 zeer ruime woonkamers met eigen bar & tapinstallatie, 4 volledig ingerichte keukens, een biljartzaal en 35 mooie, comfortabele slaapkamers.Nabij Emmen ..

Sleen, Nederland

18 pers.
Groepsaccommodatie in Boornzwaag

Een statige boerderij onder de rook van Sneek. waarin een groepsaccommodatie gerealiseerd is in een rustig, landelijk gebied aan open vaarwater.Een statige boerderij onder de rook van Sneek waarin een groepsaccommodatie gerealiseerd is. Deze moderne ..

Boornzwaag, Nederland

18 pers.
Groepsaccommodatie in Vlierden

In alle rust genieten van al het goede dat het boerenleven u te bieden heeft. Dat is wat u ongestoord kunt doen in dit vrijstaande vakantiehuis voor maximaal 18 personen, gelegen naast het melkveebedrijf.In alle rust genieten van al het goede dat het..

Vlierden, Nederland

17 pers.
Groepsaccommodatie in Dalfsen

Groepsaccommodatie in een monumentaal klooster is mogelijk in het centrum van Dalfsen. Voor groepen tot en met 19 personen. Proef de serene sfeer en ervaar de rust in een authentieke kapel.Kom met uw familie of vriendengroep logeren in dit oude nonne..

Dalfsen, Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie in Berlicum

Uniek in Nederland: overnachten tussen de kamelen! Op het erf van deze bijzondere boerderij in Brabant vind je deze groepsaccommodatie voor groepen van 10-14 personen.Uniek in Nederland: overnachten tussen de kamelen! Op het erf van deze bijzondere b..

Berlicum, Nederland

40 pers.
Groepsaccommodatie in Spanbroek

Stijlvolle groepsaccommodatie in pittoreske omgeving. Geschikt voor familie's, vriendengroepen, bedrijven, bruiloften en trainingsdoeleinden met uitzicht op het prachtige Noord-Hollandse landschap. Alkmaar, Hoorn en Enkhuizen zijn prachtige historisc..

Spanbroek, Nederland

30 pers.
Groepsaccommodatie in Utrecht

Omgeven door de gracht en aarden wallen ligt 2 hectare fortterrein met ruimte om te spelen, te sporten of te picknicken. Het fort is een unieke accommodatie voor vrienden- en familiegroepen. Ook voor trainingen, ...Groepsverblijf voor 30 personen. In..

Utrecht, Nederland

32 pers.
Groepsaccommodatie in Heino

In de bossen bij Heino op loopafstand van een recreatiemeer staat een Hostel geschikt voor 32 personen. Geniet van de Sallandse natuur, maar ook de stad Zwolle is op korte afstand.In de bossen van Heino ligt deze groepsaccommodatie. Het terrein besta..

Heino, Nederland