Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Baarschot

Baarschot, Nederland

 

groepsaccommodatie-baarschotgroepsaccommodatie-baarschotgroepsaccommodatie-baarschotgroepsaccommodatie-baarschotgroepsaccommodatie-baarschot
Favoriet 
 

v.a. 2.627

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Baarschot in Baarschot

Aan de rand van een unieke bosrijke omgeving, in 'het land van de Hilver' vind je deze gezellige groepsaccommodatie, gelegen op luttele kilometers afstand van de Belgische grens. Prima uitvalsbasis voor uitstapjes

Veel ruimte om samen te genieten, te sporten en te spelen!

Aan de rand van een unieke bosrijke omgeving, in 'het land van de Hilver' vind je deze groepsaccommodatie. Dit gastvrije onderkomen is gelegen op luttele kilometers afstand van de Belgische grens. Het is een prima uitvalsbasis voor uitstapjes richting grensstreek, hier kan men de tavernes betreden en smokkelroutes bewandelen.

Een groepsaccommodatie in Brabant met groot recreatieveld 

De recreatieruimte is uitgerust met televisie en dvd-speler, radio/cd-wisselaar en microfoon. Je beschikt over een ruime keuken die uitgerust is met veel voorzieningen. Alles is aanwezig om je eigen maaltijden te bereiden, maar je kunt er ook voor kiezen om de maaltijden, buffetten of barbecues door de huiscateraar te laten verzorgen. Frisse sanitaire voorzieningen ter beschikking (buitenom bereikbaar). Er zijn extra brede doucheruimtes aanwezig. Op de bovenverdieping zijn de slaapgelegenheden verdeeld over vier aanwezige kamers. Buiten heb je de beschikking over een groot recreatieveld en een fraai terras. Ook is er een overdekte barbecueplaats aanwezig. Voor een moment van ontspanning is er een schuurtje met tafeltennis en voetbalspel. In de buitenlucht kun je tot in de late uurtjes genieten van een kampvuur. Bij deze kindvriendelijke accommodatie is een dierenweide aanwezig met o.a. schapen, geiten, ganzen, 'witte' duiven, krielkippen, konijnen en een pony. Ook is er een dierenknuffelruimte: een toegankelijke ruimte waar zowel de ouders als de kinderen kunnen genieten van de vele soorten cavia's. Op verzoek kunnen alle vergaderfaciliteiten op locatie geregeld worden. Ook kunnen gezelschappen gebruik maken van een aparte vergaderruimte op 2 km. van de . We bieden op verzoek huifkarservice naar allerlei bestemmingen. In overleg is het mogelijk om een tent of caravan erbij te plaatsen.

Samen knuffelen met de dieren

Tegenover de groepsaccommodatie liggen uitgestrekte bossen die zeer geschikt zijn voor wandel-, fiets- of ruitertochten. Ontdek de gemoedelijke streek met vele picknickplaatsen, terrassen, cafeetjes, bankjes onderweg en leuke restaurantjes. In de regio zijn vele mogelijkheden voor leuke groepsuitstapjes. Het nabij gelegen Hilvarenbeek heeft een rijk cultuurleven en vele bezienswaardigheden. Ook Safaripark de Beekse Bergen, de Efteling en België liggen vlakbij.Weekendje weg in Brabant? Bekijk ook de andere 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 4.285,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 13-05-2024 (7 dagen) 6.661,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.635,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 20-05-2024 (7 dagen) 6.688,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.635,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn