Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Dwingeloo

Dwingeloo, Nederland

 

groepsaccommodatie-dwingeloogroepsaccommodatie-dwingeloogroepsaccommodatie-dwingeloogroepsaccommodatie-dwingeloogroepsaccommodatie-dwingeloo
Favoriet 
 

v.a. 1.774

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 70 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Dwingeloo in Dwingeloo

De studenten en jongeren accommodatie van het Noorden met eigen tap en geluidsinstallatie.

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 70 personen. Het verblijf beschikt over vier grote slaapzalen en vijf kleinere slaapkamers. 

Groepsaccommodatie in Dwingeloo voor grote groepen 🏘️


In de ruime recreatieruimte met bar kun je prima samenzijn. Er is ook nog een extra woonkamer  als je geen zin in de drukte hebt (ideaal voor de leiding). Een DJ booth met geluidsinstallatie, bewegend licht, Par spots en black light kun je een leuk feestje vieren. Muziek binnen de accommodatie is geen enkel probleem en mag gewoon de hele nacht aan blijven. Om 22.00 uur veranderen de instellingen van het volume een de bas automatisch, maar wel zodanig dat er de gehele nacht gedanst kan worden. Gelegen aan het einde van een doorlopende weg, geheel vrij. Hier kun je met je groep beachvolleyballen, basketballen of gewoon op het speelveld. Buiten gezellig samen om het vuurtje zitten is ook mogelijk.

Geniet van van het bos 🌳


Op loopafstand ligt het bos en natuurgebied het Dwingelderveld. Dwingeloo beschikt over een mooi bosbad en diverse sportfaciliteiten. Dit brinkdorp beschikt over diverse verschillende cafés en restaurants.  Studentengroepen uit andere steden gaan ook nog weleens stappen in Groningen, maar ook in het dichterbij gelegen Meppel kun je leuk uitgaan.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn