Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Witteveen

Witteveen, Nederland

 

groepsaccommodatie-witteveengroepsaccommodatie-witteveengroepsaccommodatie-witteveengroepsaccommodatie-witteveengroepsaccommodatie-witteveen
Favoriet 
 

v.a. 1.965

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 36 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Witteveen in Witteveen

Groepsaccommodatie in het hart van Drenthe.De slaapkamers beschikken allemaal over eigen sanitair en de accommodatie heeft alles voor een fantastisch verblijf. Geschikt voor maximaal 36 personen.

Een weekend, midweek of week zorgeloos verblijven in een luxe groepsaccommodatie in het hart van Drenthe? Als je met familie of vrienden weg gaat is dat natuurlijk genieten. En bij deze mooie accommodatie al helemaal. Deze groepsaccommodatie heeft alles voor een fantastisch verblijf. In de knusse loungehoekjes van de sfeervolle woonkamer is het heerlijk om ontspannen bij elkaar te zitten, herinneringen op te halen of een goed glas wijn te drinken. Ook is het mogelijk om vergaderingen, heidagen, retraites en andere bijeenkomsten te organiseren.

Groepsaccommodatie in Drenthe met luxe kamers en eigen sanitair 🏡

De sfeervolle en ruime woonkamer is ideaal om gezellig met elkaar samen te zijn en te ontspannen, er zijn hier diverse gezellige lounge- en zithoekjes en een leestafel. Ook beschikt de woonkamer over een grote flatscreen TV en geluidsinstallatie. In de bar kun je samen genieten van een drankje. De accommodatie beschikt over een professionele keuken, waar de liefhebbers van koken veel kookplezier zullen beleven. Er is een grote speelzolder die voorzien is van een tafeltennistafel, spelletjes, een knutselhoekje, tv en heerlijke zitzakken. De 17 slaapkamers zijn ruim, voorzien van eigen sanitair en WiFi. Er is een heerlijk terras, picknicktafels op het gras en de beschikking om zowel binnen als buiten te barbecueën. Voor de kleintjes is er een mooie speeltuin met speeltoestellen en een springkussen (en we knijpen een oogje toe als volwassenen weer even kind willen zijn). 

Ook een perfecte locatie voor bijeenkomsten

Bent u opzoek naar een perfecte locatie voor goede bijeenkomsten? Een rustige en mooie plek om slagvaardig te vergaderen, mooie plannen te maken of in alle rust vertrouwelijke zaken te bespreken. Bij ons kan dat, want als u er bent zijn er geen andere gasten.  Als u wilt overnachten, dan kan dit natuurlijk ook. 

Samen genieten in het hart van Drenthe 💚

Ben je opzoek naar een perfecte groepsaccommodatie of locatie voor een goede bijeenkomsten? De accommodatie is een landelijke gelegen vergader locatie in het hart van Drenthe. Goed bereikbaar vanaf Assen, Emmen en Hoogeveen. Een rustige en mooie plek om slagvaardig te vergaderen, mooie plannen te maken, recreëren of in alle rust vertrouwelijke zaken te bespreken. Hier kan dat, want als je er bent zijn er geen andere gasten. Op loopafstand is het mogelijk om te zwemmen, pitch & putt te spelen, boswandelingen te maken om een prachtige zand af graag en vele andere mogelijkheden.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.380,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.380,-   Boek
Van 08-07-2024 t/m 12-07-2024 (4 dagen) 2.380,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet