Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Rotterdam

Rotterdam, Nederland

 

groepsaccommodatie-rotterdamgroepsaccommodatie-rotterdamgroepsaccommodatie-rotterdamgroepsaccommodatie-rotterdamgroepsaccommodatie-rotterdam
Favoriet 
 

v.a. 2.141

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Rotterdam in Rotterdam

Verblijf met je groep in een luxe en modern ingericht binnenvaartschip, centraal gelegen in Rotterdam!

Bij deze groepsaccommodatie verblijf je in een prachtig schip, het schip ligt in het centrum van Rotterdam. Geniet hier met je familie of vrienden van het comfort en de ruimte aan boord. Met 6 slaapkamers met privébadkamer biedt de groepsaccommodatie ook de gewenste privacy. Tevens kun je ook in de ruime woonkamer, op het terras en in de goed geoutilleerde keuken gezellig samen zijn.

Groepsaccommodatie in Rotterdam met privé sanitair 

Wanneer je aankomt bij het schip zie je meteen het ruime terras met uitzicht over de haven, benedendeks vind je de sfeervolle woonkamer met fijne zitplaatsen, een loungebank en pelletkachel. De 6 slaapkamers met privébadkamer zijn voorzien van airco, vloerverwarming en een opengaand patrijspoort, ook zijn er voldoende haakjes, een lig- en hangkast. De kamerindeling wordt in overleg bepaald. De gehele ruimte is voorzien van WiFi. Bedlinnen, badlinnen en energie zijn bij de prijs inbegrepen! Deze accommodatie is niet geschikt voor jonge kinderen.

Ontdek samen de highlights van Rotterdam

Het schip ligt zeer centraal, maar toch net buiten de dagelijkse stadsdrukte. Veel highlights van Rotterdam zijn vlakbij, zoals de Markhal, de Oude Haven, de Witte de Withstraat en de winkelstraten. De Watertaxi meert direct achter het schip af, zodat je zo op kunt stappen.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.714,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 3.714,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 3.714,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn