Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Escharen

Escharen, Nederland

 

vakantiehuis-escharenvakantiehuis-escharenvakantiehuis-escharenvakantiehuis-escharenvakantiehuis-escharen
Favoriet 
 

v.a. 641

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Escharen in Escharen

In een mooi stukje natuur aan de rand van een bos staat dit bijzondere vakantiehuis. De groepsaccommodatie is ideaal voor een verblijf met familie & vrienden en geschikt voor maximaal 8 personen.

Dit vakantiehuis ligt aan de rand van de Reekse bossen in het buitengebied van vestigingsstad Grave. De accommodatie ligt in een prachtig stukje natuur op een kleine familiecamping op een groot terrein van ca. 10 hectare. Het is een ideaal verblijf voor een gezellig weekendje weg met familie en vrienden en om even helemaal tot rust te komen. 

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant middenin de natuur 🏡

De groepsaccommodatie heeft een bijzondere uitstraling en door de ronde vorm en het houtgebruik is het ook sfeervol en uniek. Aan de zijkant groeit een klimop, die ervoor zorgt dat de accommodatie helemaal op gaat in de natuur. De woonkamer beschikt over een comfortabele zithoek met een lange eettafel met uitzicht op het terras en de natuur. De open keuken is voorzien van alle gemakken. Er zijn 3 slaapkamers in totaal, waarvan één slaapkamer met een stapelbed en twee slaapkamers met eenpersoons boxspringbedden. Er is een aparte ruimte met toilet aanwezig en ook een kleine badkamer met een douche en wastafel. Het vakantiehuis beschikt over vloerverwarming en een warmtepomp en is goed geïsoleerd. Buiten is een gezellig terras, waarvan een gedeelte overkapt. Ook is er een vuurkorf aanwezig, om lekkere marshmallows te maken of gewoon voor de gezelligheid. Het terrein beschikt over een visvijver en in de zomermaanden kunnen de kleintjes het peuterbad gebruiken. Voor de kinderen is er ook een pontje om mee over te varen, een zandspeeltuin (kabelbaan) en een voetbal-tennisveldje. 

Geniet samen van het bosgebied en vestingstadje Grave 🤩

Het vakantiehuis heeft een goede ligging om leuke uitstapjes te maken naar Den Bosch en Nijmegen. Met een ligging aan de rand van de Reekse Bossen in natuurgebied de Maashorst, is het een ideaal verblijf voor liefhebbers van natuur, wandelen en fietsen. De Zuiderwaterlinie wandelroute grenst namelijk aan de camping. Op een korte afstand van ca. 3 kilometer ligt het vestingstadje Grave; maak hier een stadswandeling, bezoek de monumentale gebouwen, ga een hapje eten bij één van de restaurantjes met uitzicht op de maas of ga shoppen in één van de brocante winkeltjes. Op slechts 5 kilometer afstand ligt een strandje met een zwemplas waar je ook de mogelijkheid hebt om een supboard te huren. 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 672,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede