Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Bocholtz

Bocholtz, Nederland

 

vakantieboerderij-bocholtzvakantieboerderij-bocholtzvakantieboerderij-bocholtzvakantieboerderij-bocholtzvakantieboerderij-bocholtz
Favoriet 
 

v.a. 6.767

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 60 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Bocholtz in Bocholtz

Heb je een grote familie, wil je een reünie organiseren of wil je wandelen of fietsen in de Limburgse heuvels? Dan is deze accommodatie voor 60 personen iets voor jullie!

Heb je een grote familie, wil je een reünie organiseren of wil je wandelen of fietsen in de Limburgse heuvels? Dan is deze accommodatie voor 60 personen iets voor jullie!

Een groepsaccommodatie in Limburg middenin de natuur


Je beschikt over diverse appartementen en een gezamenlijke multi-functionele ruimte. Desgewenst is het mogelijk een ontbijt, brunch of diner te laten serveren. Of je kunt met je groep zelf koken. In totaal beschik je over 28 slaapkamers (waarvan enkele vide slaapkamers) voor in totaal 60 personen. Op de binnenplaats zijn verschillende terrassen. In de tuin is het genieten van de rust en de natuur. Je kunt heerlijk relaxten in de hangmatten. Een heerlijke plek om te onthaasten! Aan het meenemen van huisdieren zijn strikte regels verbonden. 

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten


Bocholtz is nog een rustig vakantiedorp, doch wel centraal gelegen ten opzichte van alle mogelijke attracties in de omgeving. Drielandenpunt, Stoomtrein Zuid-Limburg, Snowworld, de tuinen van Mondo Verde en het nieuwste dierenpark van Nederland, het Gaiapark, vind je in een straal van 10 km. Duitsland en België liggen op een steenworp afstand met mooie steden als Aken, Keulen, Luik, Tongeren en Hasselt alsook de Eifel en de Ardennen. In de directe omgeving kun je wandel- en fietstochten maken die je langs idyllische wegen en gehuchten voeren en natuurlijk naar Maastricht en Valkenburg.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg