Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Haren

Haren, Nederland

 

groepsaccommodatie-harengroepsaccommodatie-harengroepsaccommodatie-harengroepsaccommodatie-harengroepsaccommodatie-haren
Favoriet 
 

v.a. 1.778

  • Beoordeeld met een 9.8
  • 5 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Haren in Haren

Met een prachtig uitzicht over de weilanden, zult u zich snel thuis voelen in deze accommodatie waar sfeer en comfort hoog staan aangeschreven. Gelegen in een schitterende omgeving.

Vlak bij de Maas ligt deze accommodatie. Met uitzicht over de weilanden, zul je je snel thuis voelen. Volop rust, ruimte en privacy maar op korte afstand een enorme veelzijdigheid aan activiteiten, cultuur en natuurschoon. 

Een groepsaccommodatie in Brabant met veel sport- en spelvoorzieningen

Graag heten de eigenaren je welkom in hun gezellig ingerichte vakantiehuis! Met een boekje bij de kachel, een spelletje aan de tafel, of lekker kokkerellen aan het kookeiland, ook als de weergoden minder goed gezind zijn is er voldoende ruimte waar je je kunt vermaken. Maar ook buiten is het goed toeven! Lekker knus op het overdekte terras bij de vuurtafel waar je heerlijk kunt zitten, kaarsje, bbq aan, genieten van gezellig samenzijn. Verder vind je er jeu de boulesbanen (4 sets jeu de boulesballen zijn aanwezig), een voetbalbak, volleybalveld, een tafeltennistafel, dartbord en een trampoline. Voor de kleintjes is er een zandbak, glijbaantje en div. loopwagens en skelters. Je kunt verblijven op basis van zelfverzorging. Wel zijn er div. cateringmogelijkheden en een boodschappenservice.

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten  

Ook in onze prachtige omgeving is van alles te beleven! Solexen, boottocht, kanoën, waterskieën, boerengolf, leuke tochten op diverse fietsen, bezoek bierbrouwerij of de bekende tuinen van Appeltern en stadswandelingen in Megen of Ravenstein zijn slechts een greep uit de vele mogelijkheden.


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn