Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Uitgelicht aanbod van OAD.nl

  Wandelen op Madeira Hotel Pestana Casino Park

  Madeira staat bekend als bloemeneiland met zijn tropische bloemen en planten op een prachtig bergachtig eiland. Met een gids maakt u wandelingen langs de 'levadas'; de bekende irrigatiekanalen. We wandelen van Rabaçal naar de Risco Waterval. De toch..

  Funchal, Portugal

   Busreis Historisch Krakau

   Tijdens deze stedentrip ondekt u Krakau in het zuiden van Polen. Volgens velen is Krakau één van de mooiste steden van Europa. De stad is zeer bezienswaardig en biedt voor een ieder wat wils. 'Hier vindt men alles wat het hart begeert', schreef een..

   Krakau, Polen

    Vlieg-busreis Betoverend Macedonië

    Macedonië, ook wel het land van de rode aarde en de zon genoemd. Een prachtige natuur met helder blauwe meren, imposante bergen en sprookjesachtige stadjes. Tijdens deze reis naar Macedonië verblijft u in een uitstekend viersterrenhotel aan het mee..

    Ohrid, Macedonië

     Wandel 4-daagse Mallorca vanaf Amsterdam Hotel Bahia Cala Ratjada

     Bent u in voor een èchte sportieve en gezonde uitdaging en wilt u er in de herfst nog lekker tussen uit? Ga dan mee met Oad naar de Wandel 4-daagse van Mallorca die plaats vindt van zaterdag 24 oktober tot en met dinsdag 27 oktober 2020. Geniet tijd..

     Cala Ratjada, Spanje

      Busreis Het Zwarte Woud

      Het Zwarte Woud is het meest gevarieerde en bekendste vakantiegebied van Duitsland met een prachtige natuur, de typische boerderijen en bekende koekoeksklokken. Bij veel vakantiegangers is het Zwarte Woud geliefd vanwege het natuurschoon en de vele g..

      Oberwolfach, Duitsland