Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Uitgelicht aanbod van OAD.nl

  Vlieg-busreis Betoverend Macedonië

  Macedonië, ook wel het land van de rode aarde en de zon genoemd. Een prachtige natuur met helder blauwe meren, imposante bergen en sprookjesachtige stadjes. Tijdens deze reis naar Macedonië verblijft u in een uitstekend viersterrenhotel aan het mee..

  Ohrid, Macedonië

   Wandelen op Madeira Hotel Pestana Casino Park

   Madeira staat bekend als bloemeneiland met zijn tropische bloemen en planten op een prachtig bergachtig eiland. Met een gids maakt u wandelingen langs de 'levadas'; de bekende irrigatiekanalen. We wandelen van Rabaçal naar de Risco Waterval. De toch..

   Funchal, Portugal

    Busreis Historisch Krakau

    Tijdens deze stedentrip ondekt u Krakau in het zuiden van Polen. Volgens velen is Krakau één van de mooiste steden van Europa. De stad is zeer bezienswaardig en biedt voor een ieder wat wils. 'Hier vindt men alles wat het hart begeert', schreef een..

    Krakau, Polen

     Busreis Het Zwarte Woud

     Het Zwarte Woud is het meest gevarieerde en bekendste vakantiegebied van Duitsland met een prachtige natuur, de typische boerderijen en bekende koekoeksklokken. Bij veel vakantiegangers is het Zwarte Woud geliefd vanwege het natuurschoon en de vele g..

     Oberwolfach, Duitsland