Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Top vakantiehuizen in Denemarken

10 pers.
Vakantiehuis Blåvand

..

Blaavand

10 pers.
Vakantiehuis Arrild

..

Toftlund

16 pers.
Vakantiehuis Nordborg

Een zeer goed onderhouden huis met vele voorzieningen, zoals activiteiten voor binnen en buiten. Het huis heeft een activiteitenruimte met biljart, tafeltennis, darten, tafelvoetbal en PlayStation. Veel tv-kanalen. Het huis heeft een zwembadruimte me..

Nordborg

Rindby Klit

Dit mooie vakantiehuis is gelegen op de eerste duinenrij van één van Fanøs beste percelen met prachtig uitzicht. Het is licht en praktisch ingericht. Vanuit de open keuken/woonkamer heeft u een prachtig zeezicht. In de woonkamer kunt u bij de open..

Rindby

Alle toppers in Denemarken

Chalets en Bungalows in DenemarkenDenemarken is een land met o.a. veel vakantiehuizen, vakantievilla's en chalets. Het land heeft een prachtige natuur, is cultuurrijk en heeft sfeervolle steden. Ook voor watersportliefhebbers is het een uitstekend land om eens naar toe te gaan. U vindt er brede zandstranden en mooie attracties zoals bijvoorbeeld Legoland. Geniet ook eens van een fietstocht door het zuiden van het land en kijk naar het prachtige landschap. Kortom een land met veel mogelijkheden en geschikt voor iedereen. 

Het klimaat in Denemarken komt aardig overeen met het klimaat in Nederland. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat met koele zomers en niet echt koude winters. Ook de temperatuur verschilt niet veel met Nederland. Wel is er meer wind en is het aantal zonuren in Denemarken hoger dan in Nederland.
Kortom: Denemarken is een prima vakantieland om te bezoeken! Het heeft veel te bieden en over het algemeen zijn de prijzen niet heel hoog, dus neem eens een kijkje in dit prachtige land!

Nieuwe vakantiehuizen in Denemarken

8 pers.
Vakantiehuis Mommark

..

Sydals

6 pers.
Vakantiehuis Skaven Strand

..

Tarm

Vakantiehuis In Søndervig

Mooi bakstenen vakantiehuis met een open terras op het zuiden en richting de duinen.Het apparaat bestaat uit Deense kwaliteit meubels en betegelde vloeren met vloerverwarming. In de slaapkamers liggen tapijten. Geniet van het zwembad of een massage i..

Søndervig

12 pers.
Vakantiehuis Otterup

Op Noord-Funen vindt u Flyvesandet, het enige duingebied op het eiland, dat bovendien over een erg kindvriendelijk strand beschikt. Op de kop van Funen ligt ook het schiereiland Enebærodde; een beschermd heidegebied met een rijke fauna en flora. Het..

Otterup

Vakantiehuis In Skaven Strand

Mooi ingericht vakantiehuis met een heerlijke grote woonkeuken. Tot het huis behoort ook een groot grondstuk met meerderen terrassen. Op loopafstand tot het Fjord...

Skaven Strand

20 pers.
Vakantiehuis Bakkegården

Bakkegården is een mooi, hoog gelegen gebouw met een schitterend uitzicht op het bos aan de kust Hjardemål Klitplantage. Dit is onderdeel van het Nationaalpark Thy. Deze voormalige boerderij is geschikt voor 20 personen. In 2005 is het helemaal ger..

Thisted

WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Vakantiehuizen in Blåvand

8 pers.
Vakantiehuis Blåvand

"Land van avontuur" noemde de Deense dichter Thomas Lange de streek rond Blåvandshuk en terecht, want het avontuur ligt bijna voor het rapen. De Noordzee dirigeert heel het jaar door als een kapelmeester weer, wind en natuur. Precies de natuur is pr..

Blåvand

12 pers.
Vakantiehuis Blåvand

Mooi vakantiehuis met rieten dak en een eigen zwembad. De activiteitenruimte is 35 m2 groot, waar u kunt biljarten, tafeltennissen en darten. Het huis is ideaal voor families want naast de activiteitenruimte is er ook een zwembad. De woonkamer in het..

Blåvand

8 pers.
Vakantiehuis Blåvand

Prachtig luxe huis op een golvend duingebied. Hier werd speciale aandacht besteed aan kwaliteit en comfort. De inrichting is licht en uitnodigend. In de woonkamer kan het hele gezin gezellig samenkomen. De indeling van de ruimte zorgt ervoor dat hier..

Blåvand

Vakantiehuizen in Ebeltoft

6 pers.
Vakantiehuis Egsmark Strand

..

Ebeltoft

16 pers.
Vakantiehuis Dråby Strand

..

Ebeltoft

18 pers.
Vakantiehuis Ahl Strand

..

Ebeltoft

Vakantiehuizen in Rømø

6 pers.
Vakantiehuis Rømø

Dit is een luxe vakantiehuis die over veel ruimte beschikt! Buiten kunt u genieten van de sfeer op de terrassen. De buitenkeuken beschikt over stromend water en een barbecue. Het huis heeft een rpachtige ligging in de buurt van Rømø Golf Links. Ook..

Rømø

16 pers.
Vakantiehuis Rømø/Havneby

..

Rømø

6 pers.
Vakantiehuis Rømø

Niet ver van de Waddenzee en op slechts 1000 meter van de golfbaan Rømø Golf Links ligt dit prachtige rijtjeshuis. Het vakantiehuis is licht en uitnodigend ingericht en is goed uitgerust. Bijvoorbeeld, er is een bubbelbad en een sauna in de badkame..

Rømø