Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Arhus

Denemarken

 

Comwell Aarhus

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij Comwell AarhusDit hotel heeft een centrale ligging, een ideale uitvalbasis voor fashionistas en cultuurliefhebbers. Vanuit het hotel sta je direct in het centrum en wandel je langs een riviertje waar je heerlijk..

Arhus

  8 dg cruise Noorwegen en Denemarken

  8-daagse Vakantie naar 8 dg cruise Noorwegen en Denemarken in Jutland..

  Arhus

   8 dg cruise Denemarken en Oslo

   8-daagse Vakantie naar 8 dg cruise Denemarken en Oslo in Jutland..

   Arhus

    8 dg cruise Denemarken en Oslo

    8-daagse Vakantie naar Jutland bij 8 dg cruise Denemarken en OsloDe AIDAnova is de perfecte combinatie van avontuur, plezier en paradijselijk vermaak. Zoek de uitdaging in de escaperoom, kijk hoe hoog je komt op de klimmuur of test je skills bij de L..

    Arhus

     8-daagse rondreis Uitwaaien in Denemarken

     8-daagse rondreis Uitwaaien in DenemarkenDenemarken kent veel leuke badplaatsen. En daar ga jij er tijdens deze reis een aantal van ontdekken. Eerst naar de historische stad Ribe. Dan naar de brede zandstranden van Blokhus. Architectuur bekijken in A..

     Arhus

      8 dg cruise Noorwegen en Denemarken

      8-daagse Vakantie naar Jutland bij 8 dg cruise Noorwegen en DenemarkenDe AIDAnova is de perfecte combinatie van avontuur, plezier en paradijselijk vermaak. Zoek de uitdaging in de escaperoom, kijk hoe hoog je komt op de klimmuur of test je skills bij..

      Arhus

      Chalets en Bungalows in Denemarken      Denemarken is een land met o.a. veel vakantiehuizen, vakantievilla's en chalets. Het land heeft een prachtige natuur, is cultuurrijk en heeft sfeervolle steden. Ook voor watersportliefhebbers is het een uitstekend land om eens naar toe te gaan. U vindt er brede zandstranden en mooie attracties zoals bijvoorbeeld Legoland. Geniet ook eens van een fietstocht door het zuiden van het land en kijk naar het prachtige landschap. Kortom een land met veel mogelijkheden en geschikt voor iedereen. 

      Het klimaat in Denemarken komt aardig overeen met het klimaat in Nederland. Denemarken heeft een gematigd zeeklimaat met koele zomers en niet echt koude winters. Ook de temperatuur verschilt niet veel met Nederland. Wel is er meer wind en is het aantal zonuren in Denemarken hoger dan in Nederland.
      Kortom: Denemarken is een prima vakantieland om te bezoeken! Het heeft veel te bieden en over het algemeen zijn de prijzen niet heel hoog, dus neem eens een kijkje in dit prachtige land!