Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakanties van Groepen.nl zoeken

Uitgelicht aanbod van Groepen.nl

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden, Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede, Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna, Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna, Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn, Nederland

30 pers.
Groepsaccommodatie Diffelen

Deze familiecamping is gelegen in het indrukwekkende coulisselandschap van het Vechtdal in Overijssel vlakbij Hardenberg. Groepsaccommodatie geschikt voor groepen tot 30 personen. De camping heeft een overdekt zwembad.Deze groepsaccommodatie is gesit..

Diffelen, Nederland

16 pers.
Groepsaccommodatie Woudenberg

Een comfortabele en gezellige groepsaccommodatie in een bakhuis bij een melkveebedrijf. Verbouwd tot groepsaccommodatie en nu zeer geschikt voor een verblijf met familie, vrienden of een cursusgroep.Een comfortabele groepsaccommodatie in een bakhuis ..

Woudenberg, Nederland

25 pers.
Vakantieboerderij Swolgen

Deze groepsaccommodatie is een bijzondere en sfeervolle Limburgse boerenhoeve, gebouwd rond een binnenplaats. Eenmaal door de poort op deze binnenplaats aangekomen, waant de bezoeker zich meteen in een andere wereld. A...Deze groepsaccommodatie is ee..

Swolgen, Nederland

26 pers.
Groepsaccommodatie Enter

Landelijk gelegen vakantiewoning tot 26 personen in prachtig natuurgebied De Holterberg, ideaal voor een familieweekend!Deze vakantiewoning, landelijk gelegen vlakbij het leuke plaatsje Enter in Twente (ook wel bekend als de Reggestreek), is geschikt..

Enter, Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Aardenburg

Deze groepsaccommodatie is een perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van het meest zuidelijke deel van Zeeland en het bourgondische Vlaamse land.Een perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van het meest zuidelijke deel van Zeeland en het bourgond..

Aardenburg, Nederland

16 pers.
Vakantiehuis De Bult

Een sfeervolle groepsaccommodatie, gelegen direct aan de rand van het grote bos.Dit vakantiehuis is een sfeervolle woning dat direct is gelegen aan de rand van het grote bos. Met maximaal 16 personen kun je op dit park genieten.Een vakantiewoning in ..

De bult, Nederland

35 pers.
Groepsaccommodatie Groesbeek

Deze accommodatie, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Geschikt voor allerlei groepen, welke op zoek zijn naar een luxe accommodatie.Deze groepsaccommodatie, gelegen in een bosrijke omgeving, biedt slaapgelegenheid aan voor standaard 35 perso..

Groesbeek, Nederland