Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuizen in het Verenigd Koninkrijk

Nieuwe vakantiehuizen in Verenigd Koninkrijk

Indigo Edinburgh

Verblijven in een aangename accommodatie in Edinburgh? Hotel Indigo Edinburgh is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 458 reizigers beoordelen Hotel Indigo Edinburgh gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[AP..

Edinburgh

Strathmore

Verblijven in een aangename accommodatie in Londen? Hotel Strathmore is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 18 reizigers beoordelen Hotel Strathmore gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en be..

Londen

Thistle Trafalgar Square

Verblijven in een aangename accommodatie in Londen? Hotel Thistle Trafalgar Square is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 414 reizigers beoordelen Hotel Thistle Trafalgar Square gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan ..

Londen

The Bonham

Verblijven in een aangename accommodatie in Edinburgh? Hotel The Bonham is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 372 reizigers beoordelen Hotel The Bonham gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s e..

Edinburgh

Andaz London Liverpool Street

4-daagse Stedentrip naar Engeland bij Andaz London Liverpool StreetDit luxe 5 sterren hotel ligt direct naast het station en bij de buurt Shoreditch. Je vindt hier allerlei boetiekjes, markten en vele restaurants en gezellige cafés. De metro ligt om..

Londen

Doubletree London West End

Verblijven in een aangename accommodatie in Londen? Hotel Doubletree by Hilton London West End is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 842 reizigers beoordelen Hotel Doubletree by Hilton London West End gemiddeld met een 7...

Londen

Vakantiehuizen in Londen

Leonardo Royal London City

Verblijven in een aangename accommodatie in Londen? Hotel Leonardo Royal London City is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 845 reizigers beoordelen Hotel Leonardo Royal London City gemiddeld met een 8. Meer weten? Bekijk ..

Londen

The Ritz London

Verblijven in een aangename accommodatie in Londen? Hotel The Ritz London is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1129 reizigers beoordelen Hotel The Ritz London gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTR..

Londen

The Royal Horseguards

Verblijven in een aangename accommodatie in Londen? Hotel The Royal Horseguards is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 880 reizigers beoordelen Hotel The Royal Horseguards gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de ..

Londen

Vakantiehuizen in Edinburgh

The Balmoral

Verblijven in een aangename accommodatie in Edinburgh? Hotel The Balmoral is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 952 reizigers beoordelen Hotel The Balmoral gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE..

Edinburgh

The Bonham

Verblijven in een aangename accommodatie in Edinburgh? Hotel The Bonham is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 372 reizigers beoordelen Hotel The Bonham gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s e..

Edinburgh

Royal Edinburgh Haymarket

Verblijven in een aangename accommodatie in Edinburgh? Hotel Leonardo Royal Edinburgh Haymarket is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 1742 reizigers beoordelen Hotel Leonardo Royal Edinburgh Haymarket gemiddeld met een 8...

Edinburgh

Vakantiehuizen in Belfast

Maldron Belfast City

Verblijven in een aangename accommodatie in Belfast? Hotel Maldron Hotel Belfast City is een luxe 4-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 555 reizigers beoordelen Hotel Maldron Hotel Belfast City gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk..

Belfast

Hotel Europa Belfast

Hotel Europa is een elegant en sfeervol hotel met een uitstekende ligging in het hart van Belfast. In de straten rondom het hotel vind je verschillende restaurants, pubs en cafés. Wanneer je geen zin hebt om 's avonds nog op pad te gaan, ben je..

Belfast

Hampton by Hilton Belfast City Centre

Populair driesterrenhotel op een uitstekende locatie bij het bus- en treinstation en op loopafstand van het centrum. Bij uitstek de perfecte locatie om diverse uitstapjes te maken en de verschillende bezienswaardigheden van de stad te ontdekken. Een ..

Belfast