Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuizen in het Verenigd Koninkrijk

Nieuwe vakantiehuizen in Verenigd Koninkrijk

4 pers.
Bull Cottage

Bull Cottage is een fantastische verbouwing van het voormalige stierenverblijf op het 230 are grote grondgebied van een rundvlees-boerderij in bedrijf. Vanaf de accommodatie heeft u buitengewone uitzichten over de grote vijver, velden, en het glooien..

Benenden

7 pers.
Lluesta Cottage

Moderne cottage in het centrum van Abersoch op loopafstand van het strand..

Abersoch

8 pers.
Summercourt House

Modern vakantiehuis aan de rand van Brixham, nabij een golfbaan en de zee..

Brixham

Pestana Chelsea Bridge

Denk je aan luxe, stijl en relaxen, dan denk je aan Pestana Chelsea Bridge. Het is prachtig gelegen langs de Thames en heeft een breed scala aan faciliteiten. Lekker naar buiten? Dan kun je een heerlijke wandeling langs de Theems maken of door het Ba..

Londen

H10 London Waterloo

Designlovers zijn weg van hotel H10 London Waterloo. De trendy kamers met hoge ramen, goede bedden en extraatjes als een Nespresso apparaat vallen bijzonder in de smaak. Maar voor iedereen die tijdens zijn stedentrip naar Londen graag geniet van perf..

Londen

4 pers.
Hobby Stable Cottage

Een goed uitgeruste vakantiehuis op een prachtige plek, geweldig om te genieten van het buitenleven en het verkennen van dit prachtige gebied. Het gebied rondom de boerderij is ideaal voor allerlei outdoor activiteiten, waaronder natuurlijk ook wande..

Llandovery

Vakantiehuizen in Londen

Town Hall Hotel & Apartments

4-daagse Stedentrip naar Town Hall Hotel & Apartments in Engeland..

Londen

Leonardo Royal Hotel London St Paul's

4-daagse Stedentrip naar Leonardo Royal Hotel London St Paul's in Engeland..

Londen

Sea Containers London

4-daagse Stedentrip naar Sea Containers London in Engeland..

Londen

Vakantiehuizen in Edinburgh

Leonardo Royal Edinburgh Haymarket

4-daagse Stedentrip naar Leonardo Royal Edinburgh Haymarket in Schotland..

Edinburgh

MacDonald Holyrood

4-daagse Stedentrip naar MacDonald Holyrood in Schotland..

Edinburgh

Leonardo Royal Edinburgh Haymarket

Net iets buiten het centrum van Edinburgh vind je het Leonardo Royal Hotel Haymarket. Niet getreurd, met het openbaar vervoer voor de deur ben je binnen no-time bij alle highlights die Edinburgh te bieden heeft. Of je trekt je wandelschoenen aan en d..

Edinburgh

Vakantiehuizen in Brecon

4 pers.
Llanilid Dau Rye Barn

De Llanilid Cottages, waar in totaal twaalf mensen kunnen verblijven, liggen bij de boerderij Tircapel Farm. De huisjes dateren uit de 18e eeuw en dienden ooit als boerenschuren, maar zijn inmiddels verbouwd naar alle gemakken van deze tijd. Ze ligge..

Brecon

6 pers.
Pentwyn Farmhouse

Pentwyn dateert van het begin van de 1600e eeuw en is goed gerestaureerd naar een comfortabele en fascinerende verblijfslocatie van een hoge standaard. Het huis is een van de drie accommodaties, bereikbaar via een privé-bos en een redelijk steile op..

Brecon

4 pers.
Llanilid Tri Corn View

Bij de boerderij Tircapel Farm vind je de Llanilid Cottages. De huisjes dateren uit de 18e eeuw en dienden ooit als boerenschuren. Inmiddels zijn ze verbouwd tot comfortabele vakantiehuizen met alle gemakken van deze tijd. Ze liggen op een verhoogd d..

Brecon