Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

HeerlijkeHuisjes.nl

Authentieke particuliere vakantiehuizen tot vakantiehuizen op gerenommeerde vakantieparken.

Uitgelicht aanbod van HeerlijkeHuisjes.nl

  24 pers.
  Groepsaccommodatie ARD1068 Herbeumont

  Authentiek 24 persoons groepsaccommodatie met wellness-mogelijkheden nabij de Franse grens. Een ideaal onderkomen voor familie- of vriendenweekenden. De streek biedt talrijke wandelmogelijkheden en zwemmogelijkheid tijdens de zomer op de Semois. Een ..

  Herbeumont, België

   15 pers.
   Groepsaccommodatie ARD1130 Somme-Leuze

   Toe aan een ontsnapping van de dagelijkse sleur? Zoek dan niet verder, deze luxe villa in Somme-Leuze in België voldoet aan al uw wensen. De villa is geschikt voor 15 personen en heeft een sauna, jaccuzi en een eigen binnenzwembad. Nog meer wens..

   Somme-Leuze, België

    5 pers.
    Vakantiehuis BRA043 Oisterwijk

    Deze gelijkvloerse vijf persoons bungalows zijn gelegen op slechts 2,5km van Oisterwijk. Oisterwijk is een gastvrij stadje met vele gezellige terrasjes, restaurant, kunstgaleries en leuke winkeltjes. De bungalows bieden u comfort en een prachtige rui..

    Oisterwijk, Nederland

     6 pers.
     Vakantiehuis NH400 Medemblik

     Van harte welkom in dit mooie zespersoons vakantiehuis aan het water! Voor de waterliefhebbers is het optimaal vertoeven op Bungalowpark Zuiderzee in Medemblik, nabij het IJsselmeer. Het vakantiehuis ligt namelijk aan het binnenwater van de Vliet en ..

     Medemblik, Nederland

      4 pers.
      Vakantiehuis OV340 Holten

      Dit mooie vier persoons vakantiehuis ligt op Vakantiepark De Lindenberg. Het vakantiepark kenmerkt zich door haar unieke ligging in Salland en de nabijheid van de Sallandse Heuvelrug met zijn "Holterberg" als hoogste punt in de wijde omgevi..

      Holten, Nederland

       2 pers.
       Vakantiehuis OV346 Holten

       Dit mooie twee persoons vakantiehuis ligt op Vakantiepark De Lindenberg. Het vakantiepark kenmerkt zich door haar unieke ligging in Salland en de nabijheid van de Sallandse Heuvelrug met zijn "Holterberg" als hoogste punt in de wijde omgevi..

       Holten, Nederland