Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Nieuwe vakantiehuizen in Malediven

ROBINSON Club Maldives

9-daagse Zonvakantie naar ROBINSON Club Maldives in Malediven..

Gaafu Alif Atol

Kuramathi Maldives

9-daagse Zonvakantie naar Kuramathi Maldives in MaledivenTouchdown… op het water! Per watervliegtuig aankomen op de Malediven, hoe V.I.P. is dat? En zodra je voet aan wal zet bij Kuramathi Island Resort, val je van de ene in de andere betovering. O..

Rasdhoo Atol

Innahura Resort Maldives

9-daagse Zonvakantie naar Innahura Resort Maldives in MaledivenZonsondergang of zonsopgang. Bij Innahura Resort Maldives zijn ze allebei betoverend. Vanuit je Sunset of Sunrise bungalow sta je met één stap in het zachte zand. Plof neer op je eigen ..

Lhaviyani Atol

TUI BLUE Olhuveli

9-daagse Zonvakantie naar TUI BLUE Olhuveli in Malediven..

Zuid Male Atol

Ellaidhoo Maldives by Cinnamon

9-daagse Zonvakantie naar Ellaidhoo Maldives by Cinnamon in MaledivenHet vriendelijke personeel van Ellaidhoo Maldives by Cinnamom op de Malediven wacht je met een verse fruit drankje op. Wat een warm welkom. Schoenen uit en slippers aan op dit bount..

Noord Ari Atol

RIU Atoll

9-daagse Zonvakantie naar RIU Atoll in Malediven..

Maafushi

Vakantiehuizen in Gaafu Alif Atol

ROBINSON Club Maldives

9-daagse Zonvakantie naar ROBINSON Club Maldives in Malediven..

Gaafu Alif Atol

ROBINSON Club Maldives

9-daagse Zonvakantie naar ROBINSON Club Maldives in Malediven..

Gaafu Alif Atol

ROBINSON Club Maldives

9-daagse Zonvakantie naar ROBINSON Club Maldives in MaledivenZou het paradijs er dan zo hebben uitgezien? ROBINSON Club Maldives op het eiland Funamaduna tart alle verbeeldingen. 121 superluxe bungalows, gebouwd op palen of op het strand, zijn van al..

Gaafu Alif Atol

Vakantiehuizen in Noord Male Atol

Meeru Island Resort & Spa

9-daagse Zonvakantie naar Meeru Island Resort & Spa in MaledivenStaan de Malediven al jaren op je bucket list? Een verblijf bij Meeru Island Resort & Spa maakt alle verwachtingen waar. Wat te denken van een aankomst per speedboot op het paradijselijk..

Noord Male Atol

Thulhagiri Island Resort

9-daagse Zonvakantie naar Thulhagiri Island Resort in MaledivenKanoën en jezelf weerspiegeld zien in een turquoise spiegel: vaste prik bij Thulhagiri Island Resort op de Malediven. Het idyllische Thulhagiri eiland in de Noord-Malé Atol wandel je in..

Noord Male Atol

Paradise Island

9-daagse Zonvakantie naar Paradise Island in MaledivenHotel Paradise Island op de Malediven, met zo'n naam zijn de 4 sterren van dit resort geen verrassing. Gastronomisch dineren? Dat doe je in de 4 gourmetrestaurants. Zonsopgang? Die bekijk je met j..

Noord Male Atol

Vakantiehuizen in Paradise Island