Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Leuke groepsaccommodaties en vakantiehuizen in Nederland

Kuoni/Tenzing Travel - Cuba
14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De Wilgenhaege Wellness is een grote villa ..

Hellendoorn, Nederland

14 pers.
Wilgenhaege 14 personen

De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruimte aan maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie dan wel vrienden.De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruim..

Hellendoorn, Nederland

10 pers.
Twentse Buitenleven - 't Familiehuus proef de sfeer van het boerenleven

Familiehuis op het erf van een biologische boerderij. Onthaasten in Nederland, logeren en puur eten bij de boer, een paradijs voor kinderen.Je wilt het boerenleven proeven, maar wel op een comfortabele manier en het liefst in een eigen (t)huis. Dat k..

Lattrop, Nederland

16 pers.
Groepsaccommodatie Diever

Mooi gelegen groepsaccommodatie in een karakteristiek herenhuis met een modern en stijlvol interieur voor groepen tot 16 personen. Gelegen aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold.nOm de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen, kun je hier tijdelijk ..

Diever, Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Hollandscheveld

Sfeervolle rookvrije groepsaccommodatie met veel privacy, is niet geschikt voor luidruchtige groepen. Je hebt de beschikking over 4 afzonderlijke appartementen en uiteraard een verblijfsruimte voor de hele groep.Gastvrije groepsaccommodatie gelegen i..

Hollandscheveld, Nederland

40 pers.
Groepsaccommodatie Barchem

Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie is geschikt voor 20 tot 40 personen.Geschikt voor families, vriendengroepen, zorggroepen en sportieve groepen.Tevens te gebruiken als vergaderlocatie, de benodigde faci...Om de 1.5 meter afstand goed te kunne..

Barchem, Nederland

42 pers.
Vakantieboerderij Giethoorn

Deze groepsaccommodatie ligt in Nationaal Park Weerribben-Wieden, de mooiste plek in Nederland. Een natuurgebied van ongeveer 10.000 ha, wat uniek is in Noordwest Europa. Deze sfeervolle accommodatie is geschikt voor g...Deze vrijstaande groepsaccomm..

Giethoorn, Nederland

32 pers.
Groepsaccommodatie Den Ham

Deze groepsaccommodatie biedt plek voor groepen voor 32 personen. Je verblijft op een rustig en kleinschalig vakantiepark in Twente.Deze groepsaccommodatie biedt plek voor groepen van 32 personen. Je verblijft op een rustig en kleinschalig vakantiepa..

Den Ham, Nederland

15 pers.
Vakantiehuis Rijssen

Midden in de natuur ligt deze unieke groepsaccommodatie. Door het prachtige sedumdak gaat het gebouw volledig op in de omgeving.Middennin de natuur ligt deze groepsaccommodatie. Door het sedumdak gaat het gebouw volledig op in de omgeving. Groepen to..

Rijssen, Nederland

35 pers.
Vakantieboerderij Helvoirt

Voormalige boerderij aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, verbouwd voor recreatie; met 6 slaapzalen voor 60 tot maximaal 100 personen met een compleet ingerichte keuken om eigen maaltijden te kunnen bereidenDe groepsaccommodatie bevindt zich..

Helvoirt, Nederland

20 pers.
Vakantievilla De Bult

Deze groepsaccommodatie is in geheel gerenoveerd tot een knusse & gezellige vakantiewoning, zoals je er maar eentje in Nederland kunt vinden!Deze groepsaccommodatie is geheel gerenoveerd tot een knusse & gezellige vakantiewoning. Daar kun je er maar ..

De bult, Nederland

48 pers.
Groepsaccommodatie Rouveen

Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie met sauna en whirlpool is gelegen tussen Zwartsluis en Rouveen en geschikt voor 48 personen. Perfecte locatie voor familieweekend, vriendenweekend, bedrijfscursus.Deze landelijk gelegen groepsaccommodatie is ..

Rouveen, Nederland

40 pers.
Vakantiehuis Schaijk

Groepsaccommodatie, die plaats biedt aan max. 40 personen. Het gebouw is gelijkvloers en bovendien voorzien van vloerverwarming. Buiten heeft u een terras met tuinmeubilair. Deze accommodatie is zeer geschikt voo...Een volledig ingerichte groepsaccom..

Schaijk, Nederland

79 pers.
Vakantieboerderij Sleen

Niet ver van de warme bakker en de supermarkt ligt deze uiterst sfeervolle accommodatie. Het is een combinatie van drie accommodaties, samen geschikt voor 79 personen. Met een fantastisch terras en 29 mooie, comfortabele slaapkamers.Niet ver van de w..

Sleen, Nederland

14 pers.
Resort De Parade

Deze in 2018 gebouwde vrijstaande, fraaie, statige en riante villa's voor 14 personen, staan op Resort De Parade, slechts 350 m. van de Noordzeekust van Cadzand-Bad. Het ontbreekt u in dit luxe onderkomen aan niets. De villa telt drie verdiepingen me..

Cadzand, Nederland

20 pers.
Landhuis Wad Anders

Dit luxe landhuis is geschikt voor grote groepen en is uniek gelegen direct aan de Waddenzee, nabij de veerdienst naar Ameland. Vanaf de derde etage heeft u een magnifiek uitzicht over het Wad, het dorpje Wierum en de eindeloze landerijen. Ontspan in..

Wierum, Nederland

48 pers.
De Kempense Hoeve

De Kempense Hoeve ligt in Bergeijk, in de Bourgondische Brabantse Kempen, centraal in een fraaie groene omgeving. Bossen en natuurgebieden wisselen af met agrarisch gebied, dorpen en steden. Deze hoeve beschikt over één accommodatie, er is altijd m..

Bergeijk, Nederland

35 pers.
Kasteelboerderij Gunhof

Deze prachtige groepsaccommodatie heeft het allemaal. In de grote open woon- en eetruimte kunt u aangenaam gezamelijk de dag beginnen met een ontbijt of afsluiten met een diner. Door de goed uitgeruste keuken is koken voor het gehele gezelschap hier ..

Swolgen, Nederland