Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Vorden

Vorden, Nederland

 

groepsaccommodatie-vordengroepsaccommodatie-vordengroepsaccommodatie-vordengroepsaccommodatie-vordengroepsaccommodatie-vorden
Favoriet 
 

v.a. 4.726

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 28 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Vorden in Vorden

In de Achterhoek gelegen groepsaccommodatie. Op dit vakantiedomein vindt U deze vrijstaande vakantieverblijven met veel sport en spelmogelijkheden.

In de Achterhoek gelegen groepsaccommodatie. Op dit vakantiedomein vind je een tweetal vrijstaande vakantieverblijven. Voor de kinderen zijn er diverse speelmogelijkheden en...de lieve en aaibare pony Harry! Vanuit de accommodatie kun je per auto, wandelend of fietsend de schitterende omgeving verkennen. Aan de achterzijde van het erf is een uitloop met een directe verbinding naar een wandel- en fietsgebied. In deze streek liggen tal van mooie landhuizen en kastelen in een voor de achterhoek zo kenmerkend coulissenlandschap.  

Een groepsaccommodatie in Gelderland met sauna 


 De accommodatie bestaat uit twee accommodaties die naast elkaar op het erf staan. De eerste accommodatie biedt slaapplaats aan 10 personen en heeft een woonkamer voorzien van een ruime hoekbank, een ruime eethoek, LCD TV met DVD en een Radio/CD speler en gratis draadloos internet. De open keuken is van alle gemakken voorzien. totaal zijn hier vijf slaapkamers. Alle boxsprings zijn voorzien van kussen en dekbed. Er zijn drie doucheruimtes waarvan twee met een toilet en wastafel en één ruime douche met wastafel. De tweede accommodatie biedt slaapplaats aan 18 personen en heeft een volledig ingerichte woonkamer met een zithoek met TV, Radio en DVD-speler en een eethoek. Er is een volledig ingerichte open keuken die van alle gemakken is voorzien. Er zijn vijf ruime slaapkamers met ieders twee boxspringbedden en twee slaapkamers met twee stapelbedden. Op één van de slaapkamers staat een vier persoons breedspectrum-infrarood sauna met lichttherapie-installatie. Er zijn drie badkamers, één aangepaste voor rolstoelgebruikers met douche toilet en wastafel en twee badkamers met douche en wastafel. In de gehele accommodatie beschik je over gratis draadloos internet. Er zijn 2 hottubs In de speelschuur staan/staat onder andere een tafeltennistafel, voetbaltafel, speelhuisje, twee bergskelters, klein skeltertje, kinderstepje, grote bolderwagen en een kast met badmintonrackets, tafeltennisattributen, volleybal, diabolo, jeu de boule. Achter de speelschuur staat de trampoline, voorzien van veiligheidsnet en vind je tevens het volleybalveld. Ook is er een vuurkorf en een kleine vuurplaats voor een kampvuurtje. 

Ontdek samen de achterhoek


De Achterhoek: een streek met bossen, landgoederen, kastelen, kleine rivieren en pittoreske dorpjes. De bevolking woont in lieflijke dorpen of in historische stadjes. De natuur leent zich om te gaan fietsen of wandelen. Niet voor niets is de Achterhoek uitgeroepen tot beste fietsgebied van Nederland! De bewoners van de Achterhoek heten je graag van harte welkom in deze prachtige streek. Kenmerkend voor de Achterhoek zijn de kleinschaligheid, het authentieke en de gemoedelijke sfeer.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-07-2024 t/m 05-08-2024 (7 dagen) 4.726,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet