Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1158 Vrijstaand vakantiehuis in Oostkapelle

Oostkapelle, Nederland

 

vz1158-vrijstaand-vakantiehuis-in-oostkapellevz1158-vrijstaand-vakantiehuis-in-oostkapellevz1158-vrijstaand-vakantiehuis-in-oostkapellevz1158-vrijstaand-vakantiehuis-in-oostkapellevz1158-vrijstaand-vakantiehuis-in-oostkapelle
Favoriet 
 

v.a. 669

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ1158 Vrijstaand vakantiehuis in Oostkapelle in Oostkapelle

6-Persoons vrijstaande vakantiehuis in Oostkapelle

Mooie vakantiewoning geschikt voor 6 personen. In het hoofdhuis zijn 2 slaapkamers op de eerste verdieping, de badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. De woonkamer is gezellig ingericht met zithoek en eettafel. De aparte keuken is voorzien van alle gemakken. In de tuin is een apart gebouw met slaapkamer met eenpersoonsbedden (eerste verdieping) en op de begane grond is een douche met toilet en een aparte wastafel. De tuin is ruim en omheind en heeft een terras met lounge set en parasol en een picknick set. De woning ligt op 10 minuten loopafstand van het strand.

 * houtkachel is niet te gebruiken * speeltoestel op eigen risico

Het vakantiehuis ligt in Oostkapelle vlakbij het strand. Vanuit Oostkapelle ben je snel in Domburg, Middelburg en Westkapelle. De omgeving geeft u al het moois dat Zeeland heeft te bieden, het strand en de zee, het gezellige centrum met restaurants, winkeltjes en terrasjes en een prachtig natuurgebied waar het heerlijk fietsen en wandelen is. Wat u ook zoekt u zult het hier zeker vinden, rust, zee, strand en bos vlakbij! Wacht dus niet te lang met het huren van dit prachtige 6-persoons vakantiehuis in Oostkapelle en kom er met uw gezin of vrienden genieten van een heerlijke vakantie in Zeeland.
 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-05-2024 t/m 10-05-2024 (7 dagen) 1.581,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn