Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Haelen

Haelen, Nederland

 

groepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelengroepsaccommodatie-haelen
Favoriet 
 

v.a. 1.335

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 21 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Haelen in Haelen

Gelegen midden in een schitterend natuurgebied in Midden-Limburg vind je deze unieke locatie, bestaande uit 7 slaapkamers die tezamen beschikken over een grote recreatieruimte en een terras.

Uniek gelegen midden in een schitterend natuurgebied in Midden-Limburg vind je deze nieuwe bijzondere groepsaccommodatie, bestaande uit  7 slaapkamers. Je hebt volop privacy. Deze accommodatie is daardoor zéér geschikt voor een familieweekend, zakelijke training, bruiloft of een uitgebreide reünie!

Groepsaccommodatie in Limburg middenin een natuurgebied 🌳 

Grenzend aan de hal met slaapkamers ligt de centrale ruimte. Deze is gezellig ingericht en voelt aan als een echte woonkamer. De ruimte kan gebruikt worden om te eten, vergaderen en feesten. Er staan grote tafels met genoeg stoelen voor alle gasten. De keuken is van vele gemakken voorzien, zoals een vaatwasser, oven, magnetron en voldoende koelruimte. Naast deze fijne plekken is er een knus leeshoekje gecreëerd waar je even alleen kunt zijn met een goed boek en een drankje.

De slaapkamers zijn ruim en compleet ingericht met een zitgedeelte, keukenblok, 2-persoonsbed (enkele bedden) en badkamer met douche, toilet en wastafel. De groepsaccommodatie is circulair gebouwd. Dit betekent dat bouwmaterialen zoveel mogelijk zijn hergebruikt. Om de milieu-impact te verkleinen krijgen daken, deuren, muren en raamkozijnen van bestaande bouw bij deze accommodatie een tweede leven. De afwerking maakt dat je als gast geen idee hebt dat de deur naar je slaapkamer bijvoorbeeld ooit een klaslokaal opende!

Buiten ligt een fijn terras met speelveld, waar de -grote en kleine- kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Bovendien is er alle ruimte om te genieten van het zonnetje, met een prachtig uitzicht over het omliggende natuurgebied.

Ontdek samen de afwisselende omgeving 🤩

Activiteiten en arrangementen
In de omgeving is er voor jong en oud van alles te beleven. Bezoek een van de vele kastelen, molens, prachtige tuinen of museums. Je kan een bootje huren en over de Maas varen of gaan waterskiën in Weert. Een waar genot voor iedere shopliefhebber is het Designer Outlet Roermond dat op slechts 15 minuten rij-afstand ligt.

Daarnaast heeft de groepsaccommodatie een samenwerking met een organisatie die allerlei activiteiten organiseert zoals een e-choppertocht, pubquiz, escapegame of Wie Is De Mol spel. Ook kan de accommodatie helpen met het vinden van geschikte lokale catering.

Dorpen en steden
Een van de parels van Limburg is het witte stadje Thorn. Het stadje, dat ongeveer 20 minuten rijden is, staat bekend om de markante witgeschilderde huizen, monumentale panden en de authentieke geplaveide straatjes. Ook Weert en Roermond zijn in een mum van tijd te bereiken. In Weert vind je zowel in de binnenstad als daarbuiten inspirerende Street art, leuke speciaalzaken en allerlei gezellige terrasjes, waar je uiteraard kunt genieten van een stuk echte Limburgse vlaai. Roermond is niet alleen een paradijs voor de winkelliefhebber, je kunt je hier ook verbazen over de schoonheid van de oude handelshuizen, de vele monumenten en het historische Munsterplein. Op korte afstand van de accommodatie zijn er diverse winkels waar je de dagelijkse benodigdheden kunt kopen.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.738,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.738,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid