Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Eibergen

Eibergen, Nederland

 

vakantieboerderij-eibergenvakantieboerderij-eibergenvakantieboerderij-eibergenvakantieboerderij-eibergenvakantieboerderij-eibergen
Favoriet 
 

v.a. 2.036

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 26 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Eibergen in Eibergen

Deze accommodatie is zeer landelijk gelegen. De accommodatie is zeer ruim opgezet, sfeervol en (kind)vriendelijk ingericht. Zowel de accommodatie als de omgeving zijn uitermate geschikt voor...

Deze accommodatie is landelijk gelegen, ruim opgezet en (kind)vriendelijk ingericht. Er is plaats voor groepen van 18-26 personen. De accommodatie wordt verhuurd met hooiberg, hierdoor is de accommodatie geschikt voor groepen tot 26 personen. De accommodatie is aangepast, zodat ook groepsleden met een beperking welkom zijn. De accommodatie beschikt over een aantal zakelijke mogelijkheden in de Schuur. 

Een groepsaccommodatie in Gelderland met hottub

De groepsaccommodatie bestaat uit een woon- en eetkamer met zithoek. De keuken is praktisch ingericht. Er zijn 5 ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer. Van deze 5 slaapkamers zijn er 2 ook geschikt voor rolstoelgebruikers (op de begane grond). Daarnaast beschikt de woning over 2 tweepersoons bedstedes. In de hooiberg zijn nog 4 tweepersoonskamers met elk een badkamer gerealiseerd. Het geheel ligt op een 3.000 m2 groot terrein en biedt voldoende privacy. Op het terrein is een ruim terras, er zijn speeltoestellen (oa een airtrampoline), speelveld en voldoende parkeergelegenheid. Er is een tafeltennistafel, tafelvoetbal en een dartbord aanwezig. In de schuur bij de accommodatie is een pizza oven gebouwd welke je bij je verblijf kunt boeken. Ook is het mogelijk om een hottub erbij te huren. Aan de andere kant van de straat staat het melkveebedrijf van de eigenaar. Je bent van harte welkom om rustig een kijkje te komen nemen in de werkende boerderij. Wil je meer informatie of een keertje mee kijken met melken? Dan leidt de boer je graag rond en laat je wat van zijn werk zien.

Samen wandel- en fietstochten maken

De vakantieboerderij is centraal gelegen tussen de plaatsen Eibergen, Haaksbergen en Rietmolen. Op maar 20 km afstand ligt de stad Enschede. Door de centrale ligging (nabij de N18) een uitgangspositie voor je uitstapjes in zowel Gelderland als Overijssel. Het is gelegen in een afwisselend landschap met bossen, weilanden en boerderijen. In de omgeving zijn tal van activiteiten. Er zijn diverse fiets- en wandelroutes uitgestippeld in deze omgeving. Eibergen is dan ook uitgeroepen tot fietsdorp van de Achterhoek.

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.156,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.156,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn