Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Oostenrijk

De beste wintersportvakanties en chalets in de mooiste skigebieden van Oostenrijk

 

7 pers.
Panorama Chalet 17

Uniek, luxe appartement met drie slaapkamers en twee badkamers! Op de grens van Salzburgerland en Tirol, op een sneeuwzekere hoogte van 1.200 meter bevinden zich de unieke panorama chalets. Uniek omdat het direct aan de piste van het skigebied van..

Mittersill

6 pers.
Panorama Chalet 10

Uniek, luxe appartement met drie slaap- en badkamers, direct aan de piste! Dit zeer hoogwaardige SKI IN SKI OUT appartement is gelegen op de grens van het Salzburgerland en Tirol, op een sneeuwzekere hoogte van 1.200 meter. Uniek omdat het direct ..

Mittersill

28 pers.
Schnapplhof

Fantastische, ruime en luxe chalet op de Sonnberg in Kirchberg in Tirol Op een gezonde hoogte van 1.100 meter, 2,5 km. van het centrum van Kirchberg ligt deze vrijstaande boerderij Schnapplhof. Dit grote landhuis op de Sonnberg bevindt zich op é..

Kirchberg in Tirol

12 pers.
Schnapplhof

Fantastische, ruime en luxe penthousewoning in Kirchberg in Tirol Op een gezonde hoogte van 1.100 meter, 2,5 km. van het centrum van Kirchberg ligt deze vrijstaande boerderij Schnapplhof. Dit grote landhuis op de Sonnberg bevindt zich op één van..

Kirchberg in Tirol

16 pers.
Schnapplhof

Fantastische, ruime en luxe vakantiewoning in Kirchberg in Tirol Op een gezonde hoogte van 1.100 meter, 2,5 km. van het centrum van Kirchberg ligt deze vrijstaande boerderij Schnapplhof. Dit grote landhuis op de Sonnberg bevindt zich op één van ..

Kirchberg in Tirol

21 pers.
Villa Sonnberg

Fantastische villa in Kirchberg met privézwembad Op een gezonde hoogte van 1.100 meter, 2,5 km. van het centrum van Kirchberg ligt deze vrijstaande villa. Dit grote landhuis op de Sonnberg bevindt zich op één van de mooiste plekken van Kirchber..

Kirchberg in Tirol

8 pers.
Sonnberg

Fantastisch nieuw gebouwde luxe woning Op een fantastische locatie vlakbij het centrum van Brixen en vlakbij de gondel bevindt zich landhuis Sonnberg. Dit in 2005 nieuw gebouwde huis is gelegen aan de zonzijde van Brixen en doordat de ligging iets..

Brixen im Thale

8 pers.
Sonnberg

Fantastische, luxe vakantiewoning met mooi uitzicht nabij de gondel. Op een fantastische locatie vlakbij het centrum van Brixen en vlakbij de gondel bevindt zich het landhuis Sonnberg. Dit in 2005 nieuw gebouwde huis is gelegen aan de zonzijde van..

Brixen im Thale

12 pers.
Chalet Maracaibo III

Luxe vrijstaand houten chalet met sauna Dit vrijstaande zeer luxe chalet ligt midden in het dorp Hohentauern (sneeuwzekere hoogte 1300 meter). Gelegen op een zonnehelling geeft de woning u een imposant panorama-uitzicht over de bergen, de skilift ..

Hohentauern

22 pers.
Chalets Maracaibo II&III

Twee luxe, vrijstaande chalets met sauna Dit is een combinatie van twee vrijstaande luxe chalets van 1 huiseigenaar die tegenover elkaar liggen. Ideaal voor meerdere families die samen op vakantie willen! De chalets staan midden in het dorp Hohent..

Hohentauern

4 pers.
Panorama Chalet 7

Uniek, luxe appartement met sauna, direct bij de gondel en aan de piste Geniet op een sneeuwzekere hoogte van 1200 meter van dit unieke en buitengewonen chalet. Uniek omdat u met slechts enkele stappen bij het middenstation in de Panorama-gondel k..

Mittersill

10 pers.
Chalet Alegría

Zeer luxe chalet met in-house wellness, 200m van de skilift op 1300m. Dit vrijstaand en zeer luxe chalet ligt midden in het dorp Hohentauern (sneeuwzekere hoogte 1300 meter) gelegen op een zonnehelling met een imposant panorama-uitzicht over de be..

Hohentauern

8 pers.
Chalet Bösenstein

Luxe houten chalet met wellness, 300m van de lift en op 1300m hoogte Dit vrijstaande, luxe, houten chalet ligt midden in het dorp Hohentauern op een zonnehelling met een imposant panoramauitzicht over de bergen, de skilift en het dorp. Het chalet ..

Hohentauern

6 pers.
Chalet 45

Luxe, houten chalet met wellness, 300m van de lift op 1300m hoogte Dit vrijstaande, luxe, houten chalet ligt midden in het dorp Hohentauern op een zonnehelling met een imposant panoramauitzicht over de bergen, de skilift en het dorp. Het chalet is..

Hohentauern

8 pers.
Hüttenzauber

Luxe, houten chalet met sauna en jacuzzi, nabij de lift op de Hohentauernbergpas Dit vrijstaande, luxe, houten chalet ligt midden in het dorp Hohentauern op een zonnehelling met een imposant panoramauitzicht over de bergen, de skilift en het dorp...

Hohentauern

8 pers.
Panorama Hohentauern

Luxe houten chalet met wellness, 300m van de lift en op 1300m hoogte Dit vrijstaande, luxe, houten chalet ligt midden in het dorp Hohentauern op een zonnehelling met een imposant panoramauitzicht over de bergen, de skilift en het dorp. Het chalet ..

Hohentauern

4 pers.
Nigg

Schitterend gelegen huis in de bergen boven Prutz. Kaunerberg ligt boven het plaatsje Prutz en is de toegangspoort tot het Kaunertal, een gigantisch wandelgebied. In dit mooi gelegen huis in Kaunerberg (1290 m.) bevindt zich op de 1e etage een ver..

Kaunerberg

10 pers.
Bichlnwiesn

Schitterend chalet met veel privacy gelegen tussen Jochberg en Kitzbühel Op een heerlijke zonnige plek tussen Jochberg en het bekende Kitzbühel is het vrijstaande chalet Bichlwiesn gelegen. Je bewoont het luxe chalet geheel alleen, privacy gegar..

Kitzbühel

Top vakantiehuizen in Oostenrijk

Hotel Schloss Lebenberg

Kitzbühel

8 pers.
8 pers.