Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Soest

Soest, Nederland

 

groepsaccommodatie-soestgroepsaccommodatie-soestgroepsaccommodatie-soestgroepsaccommodatie-soestgroepsaccommodatie-soest
Favoriet 
 

v.a. 1.870

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Soest in Soest

Deze unieke houtstapelbouw woning voor 8 personen bevindt zich op één van de meest unieke locaties op de Utrechtse Heuvelrug. Een prachtige accommodatie met uitzicht over de landerijen en de zandverstuivingen van de Soesterduinen.

Deze unieke houtstapelbouw woning voor 8 personen bevindt zich op één van de meest unieke locaties op de Utrechtse Heuvelrug. Een prachtige accommodatie met uitzicht over de landerijen en de zandverstuivingen van de Soesterduinen.

Een vakantiehuis in Utrecht met veel mogelijkheden


Luxe ingericht landhuis gelegen aan de rand van de Soester zandverstuiving. Op de begane grond vind u de keuken met vaatwasser, vriezer, oven, koelkast met vriesvak, en combi magnetron. De woonkamer heeft een TV,  telefoon- en internet-aansluiting, een Chesterfield zitkamer met open haard, een wijnhoek, een allesbrander en een fraaie serre. De privé sauna is naast de woning gelegen op een duinheuvel, met een spectaculair uitzicht over de Soester zandverstuivingen. Op de 1e verdieping bevindt zich de badkamer met bad en 4 tweepersoons slaapkamers waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 3 met elk 2 één persoonsbedden. Er is in het huis Wifi en vloerverwarming aanwezig. Ook krijg je een gereserveerde parkeerplek en een Heuvelrug VIP card bij je verblijf.

Prachtig Landhuis spectaculair gelegen aan de Soester duinen

Een toplocatie voor mensen die in luxe willen genieten van de rust en ruimte in de natuur.
Het Soester natuurgebied heeft vele fietsroutes, mountainbike-trails en wandelpaden, en op slechts één km afstand vindt u meerdere uitstekende restaurants in Soest en Amersfoort, een winkelcentrum met een grote supermarkt en een ambachtelijke bakker. Op wandelafstand zijn een authentieke kaasboerderij en museumboerderij "het Gagelgat" gevestigd en kunt u boerengolf spelen. DierenPark Amersfoort, Amersfoorts bosbad en Het Nationaal Militair Museum grenst aan "ons" bos. Ga gezellig midgetgolfen op Europa's mooiste midgetgolfbanen, en daarna lekker pannenkoeken eten met het hele gezin in het pittoreske dorpje Lage Vuursche. Voor de avonturiers is het Klimbos ook zeker een aanrader. Bent u een paardenliefhebber? Dan mag een bezoekje aan Het Nationaal Rusthuis 't Paardenkamp zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf. Het ligt om de hoek! Of u nu wilt genieten van de natuur of liever cultuur snuift in het middeleeuws centrum van Amersfoort, hier bent u verzekerd van een onvergetelijke vakantie!
 
Vakantiehuis huren in Utrecht? Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.622,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid