Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Heino

Heino, Nederland

 

groepsaccommodatie-heinogroepsaccommodatie-heinogroepsaccommodatie-heinogroepsaccommodatie-heinogroepsaccommodatie-heino
Favoriet 
 

v.a. 5.154

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 64 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Heino in Heino

In de bossen bij Heino op loopafstand van een recreatiemeer staat een Hostel geschikt voor 64 personen. Prachtige plek in de Sallandse natuur, maar ook de stad Zwolle is goed te bereiken.

In de bossen van Heino ligt deze groepsaccommodatie. Het terrein bestaat uit een Hostel met in totaal 64 bedden en een groot restaurant. Het Hostel ligt direct naast een groot activiteitenpark, waar veel activiteiten geboekt kunnen worden. Gedurende de dag en avond kan er gebruik gemaakt worden van het direct naastgelegen restaurant met groot terras. Uitermate geschikt voor schoolgroepen, verenigingen of families. Let op! Je verblijft hier op basis van verzorging!

Een groepsaccommodatie in Overijssel met veel activiteiten 

Het logeergebouw bestaat uit twee delen voor maximaal 64 personen. De groep heeft in totaal 12 (slaap)kamers , 8x6 persoons en 4x4 persoonskamer. Iedere kamer heeft stapelbedden met op elke kamer een eigen douche en toilet. Er is geen eigen groepsruimte aanwezig. De accommodatie heeft geen keuken, dus het zelf bereiden van maaltijden is niet mogelijk,  derhalve ook geen koelkast etc. Het verblijf is inclusief ontbijt, lunch en diner, deze worden geserveerd in het restaurant naast de groepsaccommodatie. Tevens is er mogelijkheid tot barbecuen of pizza's bakken en diverse buffetten. Het zelf meebrengen van eten en drinken in het restaurant of op het terras is niet toegestaan. Het gebouw ligt direct aan een groot grasveld en recreatiemeer met strand, waarvan kosteloos gebruik gemaakt kan worden. Er zijn diverse leuke activiteiten te reserveren zoals bijvoorbeeld vlotbouwen, GPS-doolhof, ponyrijden, fietstocht, minigolf, bikesteppers, fietstrein of een volledig verzorgd dagprogramma inclusief o.a. spectaculair hoogteparcours, boogschieten, kanopuzzeltocht, Bungee Run en nog veel meer. 

Maak samen diverse fiets- en wandeltochten

Ook zijn er ook leuke uitstapjes in de omgeving : fietsen of wandelen in deze mooie omgeving is zeker aan te raden. Kasteel Het Nijenhuis ligt net buiten de grens van Raalte-Heino. In het kasteel, daterend uit de Middeleeuwen en uitgebreid in de 17de eeuw, is de internationale collectie van de Hannema-de Stuers Fundatie ondergebracht. In de bijgebouwen wordt, naast tijdelijke tentoonstellingen, werk van 20e-eeuwse kunstenaars getoond.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 9.663,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath