Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Slenaken-heijenrath

Nederland

 

30 pers.
Groepsaccommodatie Epen

Prachtig historisch landgoed en volledig vrij gelegen in een groen landschap. Geschikt voor 30 personen.Dit prachtig historische landgoed is geschikt voort maximaal 30 personen en is vrij gelegen in een uitgestrekt groen landschap aan rivier de Geul...

Slenaken-heijenrath

20 pers.
Groepsaccommodatie Slenaken-Heijenrath

Deze groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen, is sfeervol gehuisvest in een bijna 200 jaar oude, geheel gerestaureerde, monumentale carréboerderij. Gelegen in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg.Deze groepsaccommodatie voor maximaal ..

Slenaken-heijenrath

20 pers.
Limburgse Carrehoeve Roebelsbos I luxe groepsaccommodatie

Voor een actieve vakantie in Limburg boek je een van deze grote vakantiehuizen. Het zuiden van Nederland is geliefd bij motorrijders en fietsers.Stijlvol genieten in een vakantiehuis voor groepenDeze Limburgse boerderij is stijlvol gerestaureerd en h..

Slenaken-Heijenrath

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab I vakantiehuis voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

26 pers.
Limburgse Carrehoeve Poel - luxe vakantiehuis voor groepen

Limburgse gastvrijheid voor groepen, dit grote vakantiehuis ligt op de grens Nederland-België, ideaal om te wandelen, fietsen en erop uit te gaan.Voor een weekendje weg met familie en vriendenEen verrassende locatie met 3 luxe vakantiehuizen in een ..

Slenaken-Heijenrath

10 pers.
Groepsaccommodatie Slenaken-Heijenrath

Deze accommodatie is gehuisvest in een bijna 200 jaar oude monumentale carréboerderij. Gelegen in het prachtige heuvellandschap van Zuid-Limburg. Is gerestaureerd met veel authentieke bouwmaterialen die een Bourg...Deze groepsaccommodatie voor maxim..

Slenaken-heijenrath

26 pers.
Vakantieboerderij Slenaken-Heijenrath

Monumentale carréboerderij voor maximaal 26 personen gelegen in het heuvellandschap van Zuid-Limburg op 250 m van de Belgische grens.Monumentale carréboerderij voor maximaal 26 personen gelegen in het heuvellandschap van Zuid-Limburg op 250 m van d..

Slenaken-heijenrath

Genieten van een gezellige vakantie in Nederland, aan zee of op de Veluwe!​Op vakantie in eigen land blijft elk jaar weer populair. Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, maar er blijven genoeg mooie periodes over om ergens in Nederland een vakantiehuis of bungalow te huren. Er op uit met uw gezin aan het strand of een chalet in de bossen, in ons ruime aanbod vind u gegarandeerd een prachtige accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Over de natuur in Nederland wordt vaak geringschattend gedaan. Die zou niet zoveel voorstellen in vergelijking tot de natuur in het buitenland. Het Nederlandse landschap en de Nederlandse natuur zijn echter uniek in de wereld. Nederland herbergt natuur die nauwelijks ergens anders voorkomt. Dat komt voornamelijk door de ligging van Nederland in de delta van vier grote rivieren.

Wat de denken van een vakantiehuis op Texel? Of misschien liggen uw intresses meer bij een villa in de bossen op de Veluwe. Op de Veluwe is ook een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets te vinden. Neem bijvoorbeeld de verschillende mooie Center Parcs parken. Niet alleen op de Veluwe, maar door heel Nederland zijn deze parken te vinden, elk met een ruim aanbod van cottages voor 2 tot wel 12 personen!