Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakaniehuis Vrouwenpolder

Vrouwenpolder, Nederland

 

vakaniehuis-vrouwenpoldervakaniehuis-vrouwenpoldervakaniehuis-vrouwenpoldervakaniehuis-vrouwenpoldervakaniehuis-vrouwenpolder
Favoriet 
 

v.a. 1.205

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakaniehuis Vrouwenpolder in Vrouwenpolder

Sfeervol familiehuis op 800 meter van strand

Op de toplocatie Schorre vind je dit familiehuis. De houten bekleding aan de buitenzijde geeft direct een warm gevoel. Dit vakantiehuis is nieuw gerealiseerd. Het huis heeft haar eigen bijzondere karakter, smaakvol ingericht in een industriële en sfeervolle stijl. In de luxe open keuken ontbreekt het aan niets. Koelkast met vriesvak, vaatwasser, combi-magnetron zijn uiteraard aanwezig. Er is een filterkoffie-apparaat aanwezig. De woonkamer biedt alle ruimte en geeft toegang tot het terras via de openslaande deuren. Hier is het heerlijk genieten van het zonnetje. Op de begane grond is een tweepersoons slaapkamer, met aangrenzende badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping zijn er twee 2-persoons slaapkamer, allemaal voorzien van eenpersoons boxsprings met beide aansluitend een badkamer met douche, wastafel en toilet. De tuin is ruim en ligt mooi afgescheiden met een privé terras met heerlijke meubelen. Er is een ruime parkeergelegenheid, achter bebossing. Wifi is gratis beschikbaar.

Geniet van de prachtige natuur

 Vrouwenpolder is een gezellige familiebadplaats, aan het strand. Vrouwenpolder grenst aan twee prachtige natuurgebieden tussen Domburg en Vrouwenpolder: de Manteling (740 ha), een brede strook land met duinen en bossen en het duingebied Oranjezon (400 ha). Verder zijn er de buitenplaatsen en het indrukwekkende Kasteel Westhove. Schone stranden, speeltoestellen en strandloopvlonders over de gehele breedte. Van mei t/m september is de Reddingsbrigade met een EHBO post aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht door de aanwezigheid van een bakkerij, een supermarkt, ijssalon, diverse lifestylewinkels, diverse strandpaviljoens en restaurants.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 19-07-2024 t/m 26-07-2024 (7 dagen) 2.236,-   Boek
Van 22-07-2024 t/m 26-07-2024 (4 dagen) 1.373,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn