Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Otterlo

Otterlo, Nederland

 

groepsaccommodatie-otterlogroepsaccommodatie-otterlogroepsaccommodatie-otterlogroepsaccommodatie-otterlogroepsaccommodatie-otterlo
Favoriet 
 

v.a. 2.902

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 18 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Otterlo in Otterlo

Riante vakantieboerderij met privé zwembad. Heerlijk genieten van de ruime tuin met een hottub en sauna. Je loopt van het idylische landgoed zo de bossen in.

Luxe vakantieboerderij gelegen te midden van een idyllisch landgoed. Deze weelderige woning is een ware droom voor grote groepen en belooft een ongeëvenaarde dosis comfort en luxe.

Vakantieboerderij in Otterlo met privé zwembad 🏡

De benedenverdieping presenteert zich met trots met maar liefst 3 prachtige slaapkamers, daarvan is één badkamer volledig aangepast om te voorzien in de behoeften van mindervaliden. Op de bovenverdieping tref je nog eens 5 stijlvolle slaapkamers aan, elk doordrenkt van charme en comfort. De keuken, een toonbeeld van moderniteit, is volledig uitgerust om aan al je culinaire wensen te voldoen. Terwijl de gezellige zithoek en warme, sfeervolle woonkamer een perfecte ambiance creëren voor ontspanning en samenzijn. 

De omheinde tuin, een ware oase van rust, verbergt enkele parels van ontspanning, waaronder een privé buitenzwembad dat jouw persoonlijke toevluchtsoord is (gesloten van oktober tot april), een verleidelijke sauna en een rustgevende hottub. Alsof dat nog niet genoeg is, biedt deze weelderige accommodatie directe toegang tot het omliggende bos, waardoor de natuur letterlijk aan je voeten ligt. Als kers op de taart stelt de verhuurder fiets- en E-chopper verhuur ter beschikking, zodat je de omgeving op een unieke manier kunt verkennen. Dagelijks kun je genieten van vers gebakken brood door eenvoudigweg een bestelling te plaatsen. Met parkeerplaats voor maar liefst 8 auto's, waarvan 2 zijn uitgerust met een handige EV-laadpaal, is deze vakantieboerderij volledig voorbereid op jouw behoeften.

Onderneem diverse activiteiten 🤩

Betreed het aangrenzende bos en ontdek de prachtige natuur die dit landgoed omringt, of waag je aan een avontuur op de fiets of E-chopper om de omgeving te verkennen. En vergeet niet de dagelijkse broodbestelling, een eenvoudig genoegen dat je verblijf nog aangenamer maakt.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.503,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 4.229,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn