Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Gulpen

Gulpen, Nederland

 

vakantiehuis-gulpenvakantiehuis-gulpenvakantiehuis-gulpenvakantiehuis-gulpenvakantiehuis-gulpen
Favoriet 
 

v.a. 733

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 7 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Gulpen in Gulpen

Dit luxe zeven persoons vakantiehuis staat op een vakantiepark, welke zich bevindt zich in het uiterste van Zuid-Limburg, waar het land vol ligt met leuke dorpjes. Daarnaast ligt het in het prachtige gebied van de Limburgse heuvelland. Een super uitgangspunt voor uw vakantie!

Dit luxe zeven persoons vakantiehuis staat op een vakantiepark, welke zich bevindt in het uiterste van Zuid-Limburg, waar het land vol ligt met leuke dorpjes. Daarnaast ligt het in het prachtige gebied van de Limburgse heuvelland. Een super uitgangspunt voor je vakantie!

Groepsaccommodatie in Zuid-Limburg omgeven door bomen en weiden 🏡

De groepsaccommodatie beschikt over een ruime woonkamer met een open keuken. In de keuken bevindt zich onder andere een vaatwasser, combimagnetron en/of oven, koel/vries-combinatie en koffiezetapparaat en/of Senseo. Er zijn in totaal 3 zeven persoons woningen. De woningen hebben 4 slaapkamers. De woning beschikt over 2 toiletten en 2 douches. Alle woningen hebben eigen terras met de tuin meubilair.

Ontdek het mooie Limburgse landschap ☘️

Het landschap rondom het vakantiehuis nodigt je uit voor een heerlijke wandel of fietstocht langs de leuke plekjes. Geniet van de bloeiende boomgaarden in de lente, de warme zomeravonden, de prachtige herfstkleuren en schitterend besneeuwde weilanden! Het aanbod aan activiteiten in de omgeving is dus al met al, veel biedend, van ruige grottochten tot ontspannende huifkartochten, van culinair genot tot cultuur opsnuiven. Voor de actievelingen zijn er meer dan genoeg activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld naar de klimhal en klim zo hoog mogelijk. Daarnaast kun je golfen op de golfbaan Margraten, spanning en actie beleven in de grotten van Valkenburg. Kortom, genoeg om je energie even goed uit te razen.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.045,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet