Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Heinkenszand

Heinkenszand, Nederland

 

vakantiehuis-heinkenszandvakantiehuis-heinkenszandvakantiehuis-heinkenszandvakantiehuis-heinkenszandvakantiehuis-heinkenszand
Favoriet 
 

v.a. 540

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Heinkenszand in Heinkenszand

Geniet in dit chalet op maar 10 minuten van de Oosterschelde en Goes. Het ultieme vakantiegevoel in de natuur met fiets- en wandelroutes of lekker op het strand.

Sfeervolle, nieuwe chalets op een kleinschalig parkje. De grote woonkamer nodigt uit tot relaxen. Vanuit de living stap je door de terrasdeuren naar buiten, waar het heerlijk genieten is op het terras. De keuken is compleet en van alle gemakken voorzien. Bijvoorbeeld een magnetron, nespresso koffiemachine, waterkoker, vaatwasser, oven en kookplaat. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan één kamer met een tweepersoonsbed, één kamer met 2x eenpersoonsbed en één kamer met stapelbed. De badkamer is ingericht met toilet, wastafel en douche. Uiteraard is er Wifi aanwezig.

Vakantiehuis op een klein park in Zeeland

Het vakantieparkje is een kleinschalig parkje met 8 chalets. Geheel zelfvoorzienend met eigen terras. Parkeren kan gratis op de algemene parkeerplaats tegenover de chalets. Naast het parkje ligt Stelleplas; een recreatievijver waar gevist mag worden met vergunning. Het chalet is toegestaan voor recreatief gebruik. Zakelijk gebruik is niet toegestaan.

Vele uitstapjes mogelijk

Het park ligt centraal, met alle voorzieningen en highlights dichtbij. Naast het park is een buitenzwembad. In Goes is een subtropisch zwemparadijs te vinden. Steden als Middelburg en Goes liggen op 10 tot 15 minuten rijden met de auto. Vanaf het parkje stapt u op de fiets of ontdekt u wandelpaden. Fiets- en wandelroutes starten voor de deur. Genieten aan het strand? Binnen 30 minuten met de auto staat u met de voeten in de branding. Op 10 minuten met de auto ligt de Oosterschelde. Een mooi gebied om te vissen, te zeilen of om te genieten in de zon!

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 739,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 1.159,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 781,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.149,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn