Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Deventer

Schalkhaar, Nederland

 

vakantieboerderij-deventervakantieboerderij-deventervakantieboerderij-deventervakantieboerderij-deventervakantieboerderij-deventer
Favoriet 
 

v.a. 2.221

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 40 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Deventer in Schalkhaar

Verblijf in volledig ingerichte tenthuisjes in het Overijsselse Deventer, een landelijke omgeving tussen twee nationale parken. Neem een samen met de boer een kijkje bij de koeien, knuffel met konijnen of wandel aangrenzende bos in.

Op de boerderij is áltijd iets te beleven. Van avontuur tot ontspanning, van tientallen dieren tot aan de mooiste natuur en van ontspannen voor het Tenthuisje tot aan de boer helpen in de stal. Een groepsweekend op de boerderij is het gezelligste uitje voor iedereen. En schermpjes? Laat die maar thuis. iPads, mobieltjes en TV's die kennen we niet op de boerderij. En we beloven dat jullie én de kids die geen seconde zullen missen. 

Tijdens jullie verblijf geeft de boer of boerin een tour over de boerderij. Zo leer je nog eens wat! Bovendien ga je zelf de lekkerste pizza's bakken in de authentieke houtoven en sluit je de avond af met een gezellig kampvuur.

 Gelegen in Deventer in Overijssel vind je de boerderij de melkveehouderij van Henk en Margriet, prachtig gelegen bij de bossen. Het gezelligste weekend met vrienden, familie en kennissen. Huur alle Tenthuisjes op de boerderij voor jullie alleen. Ontdek het boerenleven, help de boer op het platteland en maak écht tijd voor elkaar. Tijdens één van de avonden in het weekend bakken jullie zelf de lekkerste pizza's in een échte authentieke houtoven. Verzamel samen rond de oven en creëer toppings die je in de gemiddelde pizzeria niet snel tegenkomt. De boer helpt jullie met bakken zodat jullie de beste ervaring en de lekkerste pizza krijgen.

Klaar met eten? Sluit de avond af met een drankje bij het kampvuur, onder een prachtige sterrenhemel op de boerderij.

De boerderij heeft 8 Tenthuisjes, geschikt voor maximaal 40 personen. De prijs voor het weekend is t/m 25 personen, inclusief pizza-avond. Bij elke boeking zijn standaard 5 Tenthuisjes inbegrepen. Kom je met meer dan 25 personen of wil je meer Tenthuisjes reserveren? Boek dan in de volgende stap een extra Tenthuisje bij voor € 350. De prijs per extra Tenthuisje is inclusief pizza-avond.

Margriet en boer Henk nemen je graag mee in hun leven op de boerderij. Hier leven zo´n 60 koeien die zelf kunnen kiezen wanneer ze worden gemolken door de melkrobot, of ze naar buiten gaan of toch liever binnen blijven. Ga mee met boer Henk die je laat zien hoe de melkrobot werkt, geef een kalfje de fles, knuffel met konijntjes en borstel de pony´s. Race op je skelter door het bos achter de tenthuisjes, bouw een hut of schommel op de reuze schommel. Wandel lekker door de bossen of ga naar het gezellige Deventer. Eindig je dag heerlijk ontspannen in één van de twee hottubs.

Jullie slapen in Tenthuisjes. Ruime tenten van 45m2+ met een stapelbed, bedstee en tweepersoonsbed. Comfortabele matrassen en altijd een eigen douche. Elektriciteit? Dat kennen we niet. Je kookt op houtvuur en verlicht het Tenthuisje met olielampen en kaarsen. Op en top gezelligheid, zoals we dat 'vroeger' hadden.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 3.223,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 3.173,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 3.173,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath