Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Tiendeveen

Tiendeveen, Nederland

 

groepsaccommodatie-tiendeveengroepsaccommodatie-tiendeveengroepsaccommodatie-tiendeveengroepsaccommodatie-tiendeveengroepsaccommodatie-tiendeveen
Favoriet 
 

v.a. 775

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Tiendeveen in Tiendeveen

Vakantievilla in Drenthe met een prachtig grote tuin, sauna en whirlpool. Ideaal om gezellig met familie en vrienden te genieten in deze groepsaccommodatie. Vanuit het park loop je zo de bossen in. Geschikt voor maximaal 10 personen.

Geniet met familie en vrienden in dit comfortabele en gezellig ingerichte vakantiehuis in Drenthe. Het vakantiehuis bevindt zich op een mooi gelegen kleinschalig park, direct naast een golfbaan. Hier kun je ontspannen op een groot grondstuk met diverse terrassen en uitzicht op de golfbaan. Geschikt voor maximaal 10 personen.

Groepsaccommodatie in Drenthe met sauna en whirlpool 🏡

De villa heeft drie verdiepingen, namelijk een souterrain, een begane grond en een eerste verdieping. In de woonkamer van de accommodatie vindt u een televisie, Dvd-speler en een kinderstoel. Ook voor spelletjes is gezorgd. De keuken beschikt onder andere over een vaatwasser, koel/vries-combinatie, combimagnetron, broodrooster en een filter koffiezetapparaat en waterkoker. Er zijn vier slaapkamers, waarvan drie slaapkamers met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met vier bedden. Elke slaapkamer beschikt over een linnenkast en er zijn twee kinderbedjes aanwezig. Er zijn twee badkamers, een sauna en een whirlpool. Buiten de woning geniet je van een prachtig terras met tuinmeubilair, trampoline een schommel en je eigen parkeergelegenheid.

Geniet samen van gezellige steden en het schitterende natuurgebied ☘️

Bezoek vanuit dit vakantiehuis Nationaal Park Dwingelderveld, met veel fiets- en wandelroutes. Tijdens een wandeling of fietstocht door dit schitterende natuurgebied kunt u genieten van panoramische uitzichten over heidelandschappen. Wie weet kom je ook de schaapskudden en herders tegen, die het heidegebied beheren. De diverse wandel- en fietspaden brengen u langs kleine moerassen en stuifzandgebieden. In de omringende dorpen Dwingeloo en Ruinen lijkt de tijd stil te staan. Het bezoekerscentrum van Nationaal Park Dwingelderveld bevindt zich op circa 17 km afstand. Hier kunt u de vlinder- en kruidentuin bezoeken.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 999,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 915,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen