Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1028 Luxe vakantiechalet in Scherpenisse

Scherpenisse, Nederland

 

vz1028-luxe-vakantiechalet-in-scherpenissevz1028-luxe-vakantiechalet-in-scherpenissevz1028-luxe-vakantiechalet-in-scherpenissevz1028-luxe-vakantiechalet-in-scherpenissevz1028-luxe-vakantiechalet-in-scherpenisse
Favoriet 
 

v.a. 408

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ1028 Luxe vakantiechalet in Scherpenisse in Scherpenisse

6-Persoons Luxe vakantiechalet in Scherpenisse

Nieuwe gelijkvloerse chalet ingericht voor 6 personen gelegen op een kindvriendelijk vakantiepark. U vindt op loopafstand van het park een zandstrand die direct gelegen is aan de Oosterschelde. Wanneer u vervolgens de dijk over loopt naar de andere zijde, dan vindt u hier een uitgestrekt natuurgebied, genaamd De Pluimpot. Hier kunt u heerlijk wandelen, vogels spotten of fietsen. Op enkele honderden meters is er een duiklocatie met vulstation voor de flessen en een boothelling.

Tijdens de huur van een chalet op dit vakantiepark kunt u genieten van onze verschillende voorzieningen:
- Sfeervolle paviljoen voor een hapje, drankje of ijsje.
- Verse broodjes service.
- Snackbar met zeer ruim assortiment.
- Twee verwarmde buitenzwembaden (10 meter x 20 meter en een kinderbad)

Wilt u een rust en ruimte of juist een actieve vakantie? Voor allebei de opties is vakantiepark het perfecte adres! Het vakantiepark ligt minder dan 100 meter van een zandstrand en natuurgebied de Pluimpot. Het park is uitstekend voor het hele gezin, natuur liefhebbers en watersporters. Huur dit ruime en luxe ingericht chalet en maak eindeloos gebruik van al onze faciliteiten.

Maak kennis met al het moois dat Zeeland u te bieden heeft, zowel op het gebied van eten en drinken maar ook voor shoppen, natuur en cultuur. Ontdek de oude ambachten van het oester en mossel telen in het hart van Yerseke. Ga heerlijk shoppen in Bergen op Zoom of ontdek het pittoreske centrum van Tholen. Het vakantiepark en het aangrenzende natuurgebied is een wereld van getij, wind en vooral water, veel water. Kortom de perfect plek voor een fantastische vakantie in Zeeland.



  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet