Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Linschoten

Linschoten, Nederland

 

vakantieboerderij-linschotenvakantieboerderij-linschotenvakantieboerderij-linschotenvakantieboerderij-linschotenvakantieboerderij-linschoten
Favoriet 
 

v.a. 2.014

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Linschoten in Linschoten

Midden in het groene hart ligt deze boerderij uit 1602. Alle luxe en comfort van deze tijd in een authentieke stijl.

Midden in het groene hart aan de rand van Linschoten ligt een boerderij uit 1602. De voormalige veestal en kaashuis van deze hoeve zijn verbouwd tot ruime en comfortabele gastenverblijven. Alle luxe en comfort van deze tijd in een authentieke stijl. Een prachtige accommodatie met veel eigen buitenruimte, omringd door de vrije natuur, helemaal voor jou alleen, midden in het land. Proef de sfeer van het oude landelijke leven met zijn smalle paden, waterstromen, bossen en weilanden. Geniet van de rust en natuurlijke omgeving of bezoek een van de nabij gelegen vestingstadjes zoals Oudewater, IJsselstein of Montfoort. Op slechts 15 autominuten afstand ligt het centrum van Utrecht of Gouda.

Een groepsaccommodatie dichtbij Utrecht met veel mogelijkheden

Een heerlijke groepsaccommodatie voor 12 personen midden in de natuur op het landgoed Linschoten. Je hebt de gehele locatie bij ons voor je alleen. Inclusief een grote keuken en de gehele buitenruimte. We hebben vier appartementen in de oude veestal geschikt voor 2 personen ieder, de bedden zijn boxsprings (2maal 90x210) en kunnen uit elkaar gezet worden. Alle appartementen beschikken over een eigen entree en terras, toilet en badkamer. Twee kamers hebben een bed op de begane grond. In de veestal bevindt zich een grote keuken waar gezamenlijk kan worden gekookt en gegeten. Naast de vier appartementen beschik je ook over het Kaashuis. Het Kaashuis is een compleet vakantiehuis en geschikt voor vier personen. De 2 slaapkamers met bedstede bevinden zich op de verdiepingsvloer. De woonkamer is groot genoeg om samen de avond door te brengen mocht het weer wat minder zijn. Maar bij mooi weer vertoef je onder de oude hooikap. Een ruim terras met riante tuinstoelen en tafels en een Big green egg voor de liefhebbers. (gebruik bbq in overleg).

Binnen no-time in hartje Utrecht tijdens je weekendje weg

Je zou het namelijk niet verwachten, zoveel groen en rust. Want ja, je bent nog altijd in de Randstad. Utrecht en Gouda zijn amper een kwartiertje met de auto rijden, de A12 ligt op steenworp afstand. Landgoed Linschoten (450 hectare) is als een groen eiland tussen pittoreske vestingstadjes als IJsselstein en Oudewater, en is helemaal omringd door groene landerijen, bossen, waterpartijen, historische, veelal monumentale panden en boerderijen. Het is een thuis voor allerlei flora en fauna: buizerds, ijsvogels, blauwe- en witte reigers, lepelaars, raven en roeken, maar ook kleine zoogdieren als hazen, bunzings, wezels en vleermuizen leven samen in één ecosysteem. Het landleven is zo wonderlijk. En dat komt vooral door de eenvoud van de kalme omgeving, het groene bos, de smalle paden en de kippen die nieuwsgierig over het erf dartelen. Dat landleven willen we je laten ervaren.

Vakantiehuis huren in Utrecht? Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede