Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe Lodge met Hottub

Rhenen, Nederland

 

luxe-lodge-met-hottubluxe-lodge-met-hottubluxe-lodge-met-hottubluxe-lodge-met-hottubluxe-lodge-met-hottub
Favoriet 
 

v.a. 541

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Luxe Lodge met Hottub in Rhenen

Deze Eco-Lodge is uitgerust voor 6 personen en beschikt over een hottub. Vanaf je eigen terras dus helemaal ontspannen je eigen wellnessmomentje pakken!

Deze Luxe Eco-Lodge is uitgerust voor 6 (advies 4 volwassenen + 2 kinderen i.v.m. stapelbed) personen, en beschikt over een privé hottub in de omheinde tuin. Vanaf je eigen terras geniet en ontspan je van je eigen wellnessmomentje samen of heerlijk alleen.

Deze Eco-Lodge Wellness is uitermate geschikt om een weekendje weg of vakantie te beleven met ultiem comfort. De Lodge is uitgerust met 3 slaapkamers, waarvan 1 master bedroom met tweepersoonsbed en een wastafel, 1 tweepersoonsslaapkamer met een tweepersoonsbed en 1 slaapkamer met stapelbed. De Lodge beschikt over een ruime badkamer met toilet en een los toilet. Het ruime woongedeelte heeft een moderne open keuken met mooi uitzicht naar buiten. De keuken is voorzien van: Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker, combi-oven, koelvriesvak, inductieplaat, afzuigkap in het kookeiland verwerkt met diverse keukengerei en pannenset.

De tuin beschikt over een overdekt terras met loungeset en een gazon met picknicktafel. De lodge beschikt over een ruime berging met was- en droogmachine (let op; niet iedere lodge heeft een was-en droogmachine. Dit wordt bij iedere lodge individueel aangegeven).

Soof Heuvelrug is een huisdiervrij park. Er zijn geen huisdieren toegestaan in de Eco-Lodges.

Natuur en omgeving

Het kleinschalige vakantiepark ligt in hartje Nederland pal tegenover natuurgebied Kwintelooijen, onderdeel van nationaal park de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast ligt het tussen Veenendaal en Rhenen, beide een bezoekje waard. Ook zijn er diverse culturele en historische trekpleisters in de directe omgeving te vinden. Loop gerust binnen bij onze receptie voor ideeën. We kennen de omgeving zelf natuurlijk het beste dus geven je graag de échte inside information.


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen