Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Vrouwenpolder

Vrouwenpolder, Nederland

 

vakantiehuis-vrouwenpoldervakantiehuis-vrouwenpoldervakantiehuis-vrouwenpoldervakantiehuis-vrouwenpoldervakantiehuis-vrouwenpolder
Favoriet 
 

v.a. 1.060

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Vrouwenpolder in Vrouwenpolder

Dit vakantiehuis is gelegen op Walcheren en is nieuw gerealiseerd in een voormalige Zeeuwse schuur. Het huis heeft haar eigen bijzondere karakter.Geschikt voor 8 personen. Dichtbij het strand en het weidse uitzicht van de polder.

Dit vakantiehuis voor 8 personen is gerealiseerd in een voormalige Zeeuwse schuur. Het huis heeft haar eigen bijzondere karakter. Oude dakspanten, robuuste houten trappen en mendeuren die de toegang sieren, zorgen voor een industriële en sfeervolle stijl. Ook boekbaar voor . 

Een groepsaccommodatie in Zeeland met ruime tuin


In de open keuken ontbreekt het aan niets. Oven, vaatwasser, magnetron zijn uiteraard aanwezig. De woonkamer biedt alle ruimte en geeft toegang tot het terras via de openslaande deuren. Er is een volledig uitgeruste badkamer met sunshower en bad op de begane grond. Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers. De tuin is ruim en ligt mooi afgescheiden met een groot privé terras met comfortabele tuinmeubelen en een bbq. Er is een ruime parkeergelegenheid, achter bebossing met ook een laadpaal . Wifi is gratis beschikbaar er is chromecast aanwezig om op je eigen Netflix, YouTube etc te kijken.

Samen een dagje naar het strand


De groepsaccommodatie ligt op 1 kilometer van Vrouwenpolder en middenin de polder. Hoe fijn wakker worden is het om vanaf het terras de dag te starten en te genieten van een weids uitzicht over de weilanden?
Vrouwenpolder is een gezellige familiebadplaats, aan het strand. Vrouwenpolder grenst aan twee prachtige natuurgebieden tussen Domburg en Vrouwenpolder: de Manteling (740 ha), een brede strook land met duinen en bossen en het duingebied Oranjezon (400 ha).

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.304,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.304,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.172,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen