Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis De Bult

De Bult, Nederland

 

vakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bult
Favoriet 
 

v.a. 491

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis De Bult in De bult

Gelegen op een van de mooiste plekje op een gezellig vakantiepark aan de grote bosvijver.

Deze bungalow is gelegen op één van de mooiste plekjes op het gezellige vakantiepark aan de grote bosvijver tegen een prachtig bos waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Ook zijn er zeer goede watersport- en vismogelijkheden in de omgeving. Het chalet is prachtig zongelegen met een uitzicht over de grote bosvijver. U kunt prachtig zitten op uw privé terras, waar u s'avonds kunt genieten van de ondergaande zon. 

Groepsaccommodatie in Overijssel, gelegen op een park

U heeft tijdens uw vakantie de beschikking over een royale, volledig ingerichte keuken met vaatwasser, combimagnetron, en koelkast (met vriesvak). De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel, toilet, designradiator en luxe Rituals verzorgingsproducten. In de master bedroom bevindt zich een twee persoons boxspring bed. In de tweede slaapkamer bevinden zich 2 stapelbedden.

Geniet van de vele faciliteiten op het vakantiepark

De accommodatie is nabij het openlucht zwembad (eind april t/m begin september), de airtrampoline, vele buitenspeeltuinen, horeca gelegenheden (restaurant, terrassen, café, snackbar en theater) en indoor speelparadijs. Uw kinderen kunnen zich vermaken terwijl u van uw (welverdiende) rust geniet.

Weekendje weg naar De Bult? Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 574,-   Boek
Van 29-04-2024 t/m 06-05-2024 (7 dagen) 932,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 654,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 654,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 574,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna