Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Dishoek

Koudekerke-Dishoek, Nederland

 

vakantiehuis-dishoekvakantiehuis-dishoekvakantiehuis-dishoekvakantiehuis-dishoekvakantiehuis-dishoek
Favoriet 
 

v.a. 799

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Dishoek in Koudekerke-Dishoek

Geniet van de zon,Zee en natuur in dit luxe appartement aan de voet van de duinen,Op 250 meter van strand en zee ☀️

De groepsaccommodatie staat op een kleinschalig appartementencomplex uniek gelegen aan de voet van duinovergang Dishoek. Dit splinternieuwe luxe en sfeervolle 6-persoonsappartement is van alle gemakken voorzien voor een zorgeloze vakantie en is rustig in het groen gelegen. In enkele minuten (250 meter) bevind je je op het prachtige zuidstrand.

Vakantiehuis in Zeeland met riant terras 

In het appartement (118 m2 excl de 2 terrassen) bevinden zich een slaapkamer, een badkamer, een grote woonkamer met gashaard, eethoek en een moderne compleet uitgeruste keuken met o.a. espresso apparaat, combi oven en vaatwasser. Tevens is er een aparte ruimte, voorzien van een wasmachine en droger. Er bevinden zich 3 slaapkamers en een luxe badkamer met o.a. een inloopdouche en ligbad. Tenslotte is vanuit de woonkamer toegang tot het riante terras) vanwaar je geniet van de zon ☀️  Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming. In de tuin is een bbq aanwezig.

Het appartement ligt op de begane grond, is rolstoelvriendelijk en beschikt een eigen parkeerplaats en parkeergarage. De parkeerplaats is voorzien van een laadpaal voor elektrische auto's (Newmotion)


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.131,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 1.202,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn