Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Bocholtz

Bocholtz, Nederland

 

groepsaccommodatie-bocholtzgroepsaccommodatie-bocholtzgroepsaccommodatie-bocholtzgroepsaccommodatie-bocholtzgroepsaccommodatie-bocholtz
Favoriet 
 

v.a. 1.152

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 5 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Bocholtz in Bocholtz

Deze sfeervolle, luxe appartementen zijn gesitueerd in een monumentale hoeve uit de 13de eeuw, met een gezellige vierkante binnenplaats; de hoff. Bij de restauratie bleven de authentieke elementen bewaard.

Deze sfeervolle, luxe appartementen zijn gesitueerd in een monumentale hoeve uit de 13de eeuw, met een binnenplaats; de hoff. 

Een groepsaccommodatie in Limburg bestaande uit 4 eenheden

Deze is geschikt voor max. 16 personen en opgedeeld in 4 eenheden waardoor je gezelschap de ruimte wordt geboden voor meer privacy. Je hebt de beschikking over 4 woonkamers met keuken, 4 badkamers en over 8 2-persoons slaapruimtes  (Bgg: 2x 6 pers. app waarvan 2x 2pk. + een 2p. slaapnis met een 2 pers. bed  /  1e verdieping:  2x 4 pk. met elk een 2 pers. bed en een 2 pers. vide) 
Voor meer privacy kan een extra kamer of appartement bijgeboekt worden. (Dit kan uitsluitend telefonisch) De twee appartementen op de begane grond kunnen op verzoek elk ingericht worden als een eetkamer en zitkamer voor de hele groep. Er is ook een mogelijkheid een extra recreatieruimte bij te boeken (periode maart-november). Op de binnenplaats zijn verschillende terrassen. In de tuin is het genieten van de rust en de natuur. Je kunt heerlijk relaxten in de hangmatten. Een heerlijke plek om te onthaasten! Aan het meenemen van huisdieren zijn strikte regels verbonden.

Struin samen door de verschillende natuurgebieden

Bocholtz is nog een rustig vakantiedorp, doch wel centraal gelegen ten opzichte van alle mogelijke attracties in de omgeving. Drielandenpunt, Stoomtrein Zuid-Limburg, Snowworld, de tuinen van Mondo Verde en het nieuwste dierenpark van Nederland, het Gaiapark, vind je in een straal van 10 km. Duitsland en België liggen op een steenworp afstand met mooie steden als Aken, Keulen, Luik, Tongeren en Hasselt alsook de Eifel en de Ardennen. In de directe omgeving kun je wandel- en fietstochten maken die u langs idyllische wegen en gehuchten voeren en natuurlijk naar Maastricht en Valkenburg.

? Bekijk ook de andere groepsaccommodaties 


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.273,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.273,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 2.273,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg