Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Bocholtz

Nederland

 

60 pers.
Vakantieboerderij Bocholtz

Heb je een grote familie, wil je een reünie organiseren of wil je wandelen of fietsen in de Limburgse heuvels? Dan is deze accommodatie voor 60 personen iets voor jullie!Heb je een grote familie, wil je een reünie organiseren of wil je wandelen of ..

Bocholtz

9 pers.
Groepsaccommodatie Bocholtz

Dit luxe appartement is gelegen in een monumentale hoeve uit de 13de eeuw, met een vierkante binnenplaats; de hoff. Bij de restauratie bleven de authentieke elementen bewaard.Dit appartement is gelegen in een monumentale hoeve uit de 13de eeuw, met e..

Bocholtz

14 pers.
Groepsaccommodatie Bocholtz

Authentieke monumentale hoeve. Verdeeld over 2 appartementen heb je de beschikking over een unieke accommodatie voor 14 personen.Deze groepsaccommodatie in Limburg is geschikt voor 12 personen. Tegen een meerprijs kun je een 2 persoonskamer erbij boe..

Bocholtz

20 pers.
Groepsaccommodatie Bocholtz

Deze sfeervolle, luxe appartementen zijn gesitueerd in een monumentale hoeve uit de 13de eeuw, met een gezellige vierkante binnenplaats; de hoff. Bij de restauratie bleven de authentieke elementen bewaard.nOm de 1.5 meter afstand te kunnen waarborgen..

Bocholtz

Genieten van een gezellige vakantie in Nederland, aan zee of op de Veluwe!​Op vakantie in eigen land blijft elk jaar weer populair. Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, maar er blijven genoeg mooie periodes over om ergens in Nederland een vakantiehuis of bungalow te huren. Er op uit met uw gezin aan het strand of een chalet in de bossen, in ons ruime aanbod vind u gegarandeerd een prachtige accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Over de natuur in Nederland wordt vaak geringschattend gedaan. Die zou niet zoveel voorstellen in vergelijking tot de natuur in het buitenland. Het Nederlandse landschap en de Nederlandse natuur zijn echter uniek in de wereld. Nederland herbergt natuur die nauwelijks ergens anders voorkomt. Dat komt voornamelijk door de ligging van Nederland in de delta van vier grote rivieren.

Wat de denken van een vakantiehuis op Texel? Of misschien liggen uw intresses meer bij een villa in de bossen op de Veluwe. Op de Veluwe is ook een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets te vinden. Neem bijvoorbeeld de verschillende mooie Center Parcs parken. Niet alleen op de Veluwe, maar door heel Nederland zijn deze parken te vinden, elk met een ruim aanbod van cottages voor 2 tot wel 12 personen!