Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Sint Hubert

Sint hubert, Nederland

 

groepsaccommodatie-sint-hubertgroepsaccommodatie-sint-hubertgroepsaccommodatie-sint-hubertgroepsaccommodatie-sint-hubertgroepsaccommodatie-sint-hubert
Favoriet 
 

v.a. 1.474

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 5 sterren
  • Max. 25 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Sint Hubert in Sint hubert

Onze accommodatie ligt in een landelijke omgeving. Naast groepen die bestaan uit gezinnen met (kleine) kinderen is onze groepsaccommodatie ook geschikt voor groepen die ruimte, rust en ...

De groepsaccommodatie ligt landelijk en is geschikt voor groepen van 10 tot 25 personen. Naast groepen die bestaan uit gezinnen met (kleine) kinderen is de groepsaccommodatie ook geschikt voor groepen die ruimte, rust en uitzicht op prijs stellen.

Een groepsaccommodatie in Brabant met ruim buitenterrein

De groepsaccommodatie bestaat uit een centrale ruimte met hierin een eetkamer/keuken en toilet. Op de 1e verdieping bevindt zich een zit-, tv- en speelkamer. Je hebt de keuze: de hele accommodatie met het hele terrein exclusief voor je groep of een deel van de accommodatie voor je groep. Je slaapt in één van de blokhutten die in een halve cirkel om de centrale ruimte zijn gesitueerd. Op de begane grond bevindt zich één tweepersoonsbed. Op het slaapzoldertje zijn drie eenpersoonsbedden. In de blokhutten tref je verder een 6-persoons eethoek, een keukenblok met koelkast en een toilet met fonteintje aan. De groepsruimte en de blokhutten hebben een (deels) overdekt terras met tuinmeubels. In de groepsaccommodatie mag binnen niet gerookt worden. Het sanitair is ondergebracht in een aparte ruimte. De sanitaire ruimte is voorzien van vloerverwarming. Op het ruime buitenterrein bevinden zich enkele speeltoestellen voor kinderen en een schuurtje met o.a. skelters, een step en ballen. Er is een vuurschaal aanwezig. Op het terrein bevindt zich tevens een minicamping (10 plaatsen). Je kunt het gehele terrein (groepsaccommodatie + camping) exclusief voor je groep boeken (toeslag) en/of je kunt (in overleg) zelf kampeermiddelen bijplaatsen. Eventuele campinggasten maken ook gebruik van de sanitaire ruimte. Bij exclusief recht van het terrein betaal je voor weekverhuur een dubbele toeslag. De standaardprijs gaat uit van gebruik van de centrale ruimte en de 5 blokhutten. 

Maak samen diverse fietsroutes 

Uitstapjes in de omgeving: De accommodatie ligt aan de knooppunten-fietsroute, Stadje Grave, Recreatieplas De Kuulen, Recreatieparken De Bergen en Het Hemelrijk, Zooparc Overloon Libertypark Overloon, Kanoën op de Raam, Bezoek koeienboer(derij), Molenheide bossen en Bowlingbaan Erica.

Bekijk ook de andere  


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen