Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Hellendoorn

Hellendoorn, Nederland

 

groepsaccommodatie-hellendoorngroepsaccommodatie-hellendoorngroepsaccommodatie-hellendoorngroepsaccommodatie-hellendoorngroepsaccommodatie-hellendoorn
Favoriet 
 

v.a. 1.572

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Hellendoorn in Hellendoorn

Groepsaccommodatie met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten (sauna en sunshower) en ruimte voor 14 personen. Deze accommodatie is gelegen op een vakantiepark in het unieke vakantiegebied Salland tussen rivier de IJssel en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug op de grens van Twente en Salland en dichtbij Avonturenpark Hellendoorn.

Deze luxe groepsaccommodatie op een park heeft de beschikking over 7 slaapkamers, 4 badkamers en wellness faciliteiten (sauna en sunshower). De accommodatie is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden en heeft ruimte voor 14 personen. Het is mogelijk om 2 auto's te parkeren. Deze luxe accommodatie is traditioneel gebouwd met duurzame materialen in authentieke Twents Saksische stijl en staat op een royaal, groen perceel, zodat je in alle rust en privacy kunt recreëren. 

Groepsaccommodatie in Overijssel met wellness 


De ruime woonkamer ingericht met flatscreen tv, gashaard en vloerverwarming. De luxe open keuken heeft een 5-pits kookplaat met wokbrander, vaatwasser, combi-oven en koelkast met aparte vriezer. Er zijn twee slaapkamers met één tweepersoonsbed. Beide slaapkamers hebben een badkamer en suite met een wastafel en een whirlpool of een inloop-regendouche. De bovenverdieping is uitgerust met vijf slaapkamers. Iedere slaapkamer bevat twee eenpersoonsbedden. Verder zijn er twee badkamers, beide met douche of whirlpool, wastafel en toilet.
De openslaande terrasdeuren bieden toegang tot een ruime tuin met groot terras voorzien van luxe tuinmeubelen en parasol.


Maak samen mooie wandelingen door Salland


In de directe omgeving vind je gezellige dorpen, Hanzesteden Deventer en Zwolle, monumentale boerderijen, statige landhuizen, romantische kastelen en gerestaureerde molens. Voor sensatiezoekers ligt Avonturenpark Hellendoorn vlakbij. Een fijne combinatie van bruisende activiteiten en rustgevende natuur. Daarnaast is Salland perfect voor mooie en lange wandeltochten langs uitgestrekte weilanden en prachtige heidevelden. Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.068,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.194,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn