Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1098 Vrijstaand vakantiehuis in Vlissingen

Vlissingen, Nederland

 

vz1098-vrijstaand-vakantiehuis-in-vlissingenvz1098-vrijstaand-vakantiehuis-in-vlissingenvz1098-vrijstaand-vakantiehuis-in-vlissingenvz1098-vrijstaand-vakantiehuis-in-vlissingenvz1098-vrijstaand-vakantiehuis-in-vlissingen
Favoriet 
 

v.a. 644

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 5 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ1098 Vrijstaand vakantiehuis in Vlissingen in Vlissingen

5-Persoons vakantiehuis in Vlissingen 2 volw + 3 kind of 4 volwassenen

Op loopafstand van het strand, modern en gezellig ingerichte vakantiewoning, centraal gelegen op het kindvriendelijke en autovrije park Galgewei.

Het kleinschalige vakantiepark Galgewei ligt direct onder de duinen bij Vlissingen. Het strand is slechts enkele minuten wandelen!De boulevard van Vlissingen is eenvoudig te bereiken via de fietspaden over de duinen.
Door de openslaande deuren aan het terras kom je de sfeervolle woonkamer binnen. De moderne vakantiewoning perfect voor een gezin met kinderen en is ingericht voor 2 volwassenen en 3 kinderen of 4 volwassenen.

Het vakantiehuis heeft een woon/eetkamer met openslaande deuren naar het zonnige terras en biedt mooi uitzicht over de wei, perfect om de kinderen te zien spelen. In de woonkamer staat een gezellige hoekbank met ruimte voor de gehele familie. De woning heeft een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast met vriesvak, inductiekookplaat en combimagnetron, Nespresso koffieapparaat, waterkoker en een wasmachine. Aan het kookeiland staat een eettafel met 6 stoelen. De badkamer met toilet en inloopdouche vind u naast de keuken. Boven zijn drie slaapkamers, twee kamers met een tweepersoonsbed en één kamer met een stapelbed voor de kinderen.
Gezellig en sfeervol ingericht
Openslaande deuren naar het betegelde terras
1 tweepersoonsmatras (160cm x 190cm) met twee kussens en tweepersoons dekbed
1 tweepersoonsmatras (180cm x 200cm) met twee kussens en tweepersoons dekbed
éénpersoonsmatrassen stapelbed (80cm x 190cm) met elk een kussen en éénpersoons dekbed


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn