Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ120 Vakantiehuis Veere

Veere, Nederland

 

vz120-vakantiehuis-veerevz120-vakantiehuis-veerevz120-vakantiehuis-veerevz120-vakantiehuis-veerevz120-vakantiehuis-veere
Favoriet 
 

v.a. 360

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ120 Vakantiehuis Veere in Veere

4-persoons vakantiehuis in Veere vlakbij het Veerse Meer

Dit prachtig gelegen, geschakelde en gelijkvloerse 4-persoons vakantiehuis kunt u huren net buiten het historische Veere. U vindt het, tezamen met nog twee vakantiehuizen, op een vrijstaande hof en u heeft er een eigen grote, groene tuin. Het ligt aan de rand van het prachtige natuurgebied het Veerse bos en de Veerse Kreken, welke in principe uw achtertuin zijn en van waaruit u mooie fietstochten en heerlijke wandelingen kunt maken. U kunt ter plaatse fietsen  huren, vraag zeker naar de voorwaarden!  Voor de kinderen zijn er skelters.

Op slechts 1500 meter bent u bij het Veerse Meer, een waar watersportparadijs voor surfers, zeilers, kanoërs, duikers en vissers. Het heeft ondiepe oevers waardoor het ook zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Daarnaast is het een prachtige omgeving om mooie fietstochten of wandeltochten te maken, er zijn meerdere fietsroutes voor u aangelegd die u leiden door de mooie natuur naar de diverse naburige dorpen. Wilt u samen met uw gezin genieten van een strandvakantie aan het Veerse Meer dan moet u zeker dit gezellige 4-persoons vakantiehuis in Veere huren.

- Let op: op het hele terrein mag er niet gerookt worden!


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede