Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis De Bult

De Bult, Nederland

 

vakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bult
Favoriet 
 

v.a. 738

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 5 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis De Bult in De bult

Wanneer je dit unieke Beach house huurt, dan huur je een groepsaccommodatie op één van de mooiste plekjes van dit vakantiepark.

Een weekend weg met de hele familie, een paar dagen teambuilding met collega's of gewoon een fijne vakantie? Boek dan deze groepsaccommodatie in de Kop van Overijssel voor 14 personen. Deze groepsaccommodatie bevindt zich op één van de mooiste plekjes van het park. Want wat deze accommodatie zo uniek maakt, is het eigen zandstrand! Dat maakt het gevoel van verblijven in een strandhuis natuurlijk helemaal compleet. Zie je het al helemaal voor je?  

Een groepsaccommodatie in Overijssel met eigen zandstrand 

Bij deze groepsaccommodatie kun je de hele dag genieten op de loungebanken in de gezellige woonruimte en als een vorst ontbijten aan lange ontbijttafels met schitterend panoramauitzicht over de vijverpartij. Wil je gezellig met z'n allen koken? Dat kan in de compacte keuken! In totaal zijn er 7 slaapkamers, verdeeld over 2 accommodaties met 2 stapelbedden en 14 boxspring bedden. De 3 badkamers zijn voorzien van douche, wastafel en toilet. Natuurlijk is het ook tijd om te ontspannen tijdens je verblijf. Dit kan gemakkelijk op je eigen panoramaterras én het zandstrand aan de vijver! Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Maak samen diverse unieke groepsuitjes 

Op het park kun je terecht voor unieke groepsuitjes (voor de hele vriendengroep of familie) én verrassende teambuildingsactiviteiten boeken. Van stormbaan tot huifkartocht, er is van alles mogelijk. Vanwege deze bijzondere ligging zijn er ook volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in verschillende natuurgebieden als de Weerribben-Wieden, en de bossen rond Vledder en Appelscha. Ga op expeditie met de boswachter of trek er zelf op uit met de fiets of te voet. Het pittoreske Giethoorn en oude stadjes als Steenwijk, Vollenhove en Blokzijl bevinden zich op korte afstand. Ook voor kinderen is er voldoende te beleven: pretpark Slagharen en Plopsaland liggen binnen handbereik.

Weekendje weg naar De Bult? Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 918,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 918,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden