Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Thorn

Thorn, Nederland

 

vakantievilla-thornvakantievilla-thornvakantievilla-thornvakantievilla-thornvakantievilla-thorn
Favoriet 
 

v.a. 3.261

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 5 sterren
  • Max. 35 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Thorn in Thorn

Midden in de historische kern van het witte stadje Thorn, ligt dit schitterende achttiende-eeuwse monumentale pand. Een pand dat door zijn stijl, allure, ligging, formaat, prachtige voor- en achtertuin, zeer gesc...

Midden in de historische kern van het witte stadje Thorn, ligt dit achttiende-eeuwse monumentale pand. Een pand dat zeer geschikt is als accommodatie voor groepen met diverse intenties.

Een vakantiehuis in Limburg met privé openluchtzwembad

Op de begane grond is een ingerichte woonkamer met open haard. Op de eerste verdieping is nog een extra woonkamer met een open gashaard. Er zijn in totaal 14 slaapkamers, waarvan 7 met een eigen badkamer. Overige twee badkamers op de gang. De keuken is goed uitgerust. Er is tevens een wasmachine en droger aanwezig. Op de eerste verdieping is een poolbiljart aanwezig in een speciaal hiervoor bestemde kamer. In het pand is ook een tafelvoetbalspel aanwezig. Het pand heeft zowel aan de voor- als achterzijde een tuin. In de achtertuin bevindt zich een openluchtzwembad (niet het gehele jaar te gebruiken), omgeven door zwart marmer, palmbomen en ligstoelen, van waaruit je uitzicht hebt op de torenspits van de kerk. Er is nog een tuinhuis bij te huren met 2 slaapkamers en 1 badkamer.

Ontdek samen het rijke verleden van Thorn

De historische kern van Thorn omvat pittoreske witte huisjes, vele authentieke monumentale panden uit de 15e tot 18e eeuw, bochtige straatjes geplaveid met originele maaskeien, intieme hofjes en vloermozaïeken. Het ademt daarmee nog steeds de sfeer van een rijk verleden. De omgeving leent zich voor wandelingen en fietstochten.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 4.209,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 4.209,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna