Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Houseboat - Paviljoenwei 4 | Offingawier 'de Bintang'

Offingawier, Nederland

 

houseboat-paviljoenwei-4-offingawier-de-bintanghouseboat-paviljoenwei-4-offingawier-de-bintanghouseboat-paviljoenwei-4-offingawier-de-bintanghouseboat-paviljoenwei-4-offingawier-de-bintanghouseboat-paviljoenwei-4-offingawier-de-bintang
Favoriet 
 

v.a. 363

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Houseboat - Paviljoenwei 4 | Offingawier 'de Bintang' in Offingawier

Houseboat 'de Bintang': een unieke accommodatie met vrij uitzicht op het Sneekermeer in jachthaven Waterrijck

Max. aantal personen: 4
Aantal slaapkamers: 2
Aantal badkamers: 1
Opp.: 38m2


Beschrijving
Houseboat 'de Bintang', ligt direct op- en aan het Sneekermeer. De levendige jachthaven Waterrijck, met tal van watersportmogelijkheden en een beachclub met restaurant, zorgen voor genoeg vertier! Vanuit de woonkamer heb je door de grote raampartijen vrij uitzicht over het open water. Je ziet de indrukwekkende binnenvaartschepen, zeilsporters en prachtige skûtsjesilen voorbij komen. Maar je kunt er ook een grote verscheidenheid aan watervogels zien. Momenten die je bijblijven!


Accommodatie
Deze houseboat voor vier personen ligt in Offingawier, in de haven aan het Sneekermeer, vlakbij Starteiland. Op het terras aan de voorzijde (12,5m2) of aan de achterzijde (6m2) kun je heerlijk van de zonsopgang- of zonsondergang genieten.

Via de dubbele schuifdeur stap je vervolgens de woonkamer binnen. Neem plaats op de comfortabele hoekbank voor de flatscreen televisie, of tuur gedachteloos over het water. Ook op koudere dagen biedt de houseboat je een knus en gezellig onderkomen. Door de ronde patrijspoortjes waan je je echt op een schip.

De open keuken is van alle gemakken voorzien. Denk aan een gasfornuis, een combimagnetron, een vaatwasser, een koelkast met vriesvakje, een waterkoker en een Nespresso koffiezetapparaat. Daarnaast staat er een eettafel voor vier personen. De perfecte plek om gezellig te ontbijten en te dineren!

Aan de achterkant van de houseboat vind je de badkamer met douche, toilet, wastafel met kastje en een spiegel. Ook zijn er twee slaapkamers met twee tweepersoons boxspringbedden (160x200 cm) en een eigen kledingkast. Daarnaast is er een opvouwbaar babybed (60x120 cm) en een kinderstoel aanwezig. Via een van de slaapkamers kom je op het terras aan de achterkant. Via dit terras kun je met een rechte trap naar het ruime dakterras (circa 30 m2), waar de hele dag zon te vinden is.


Houseboat 'de Bintang' beschikt over twee eigen parkeerplaatsen. Er zijn meer parkeermogelijkheden in de directe omgeving. 


Omgeving

De omgeving leent zich goed voor mooie wandel- en fietstochten. In de haven kun je sups en zeilboten huren om het gebied via het water te verkennen. De stad Sneek ligt op 10 minuten rijden. Het strand van Sneek is via een mooie wandeling bereikbaar. Het strand heeft een groot terras met een leuk restaurant, je kunt er waterskiën en heerlijk zwemmen. Ook de nabijgelegen plaatsen Ter Herne of Goingarijp kun je verkennen. Je kunt er lekker borrelen en uit eten gaan



  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen