Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Weideterras Baarschot

Baarschot, Nederland

 

weideterras-baarschotweideterras-baarschotweideterras-baarschotweideterras-baarschotweideterras-baarschot
Favoriet 
 

v.a. 1.067

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 10 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Weideterras Baarschot in Baarschot

Even terug naar de natuur / back to basic… Verblijf in alle eenvoud, middenin de bossen!

Even terug naar de natuur/ back to basic… Verblijf in alle eenvoud, middenin de bossen 🌳

Genieten van de buitenlucht, de dieren in het landschap, mijmeren bij een knapperend houtvuur en genieten van de geluiden in het bos..
Het gefaciliteerd weideterras is schitterend gelegen in een zeer bosrijk gebied ca. 2700 ha. Het bestaat uit een grote weide met bos en Eikenhouten overkapping. Het natuurterrein is privé gelegen met terras, vuurpot/ gratis haardhout, stroom en water, toiletvoorziening met fontein en douches op loopafstand. Deze logeer bestemming is een royale outdoor plek om te verblijven met je familie, vrienden of bekenden. Breng je favoriete kampeermiddel mee en heb een fijne tijd in je eigen tent, caravan of camper. Genoegdoening voor ware natuurliefhebbers.

Met de hele groep een uitstapje maken

Het natuurterrein ligt bij uitgestrekte bossen die zeer geschikt zijn voor wandel-, fiets- of ruitertochten. Ontdek de gemoedelijke streek met vele picknickplaatsen, terrassen, cafeetjes, bankjes onderweg en leuke restaurantjes. In de regio zijn vele mogelijkheden voor leuke groepsuitstapjes. Het nabij gelegen Hilvarenbeek heeft een rijk cultuurleven en vele bezienswaardigheden. Ook Safaripark de Beekse Bergen, de Efteling en België liggen vlakbij.

Weekendje weg in Brabant? Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 2.505,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 2.505,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn